Καρμιώτισσα για φίλημα, έστειλε την Πάφο αδιάβαστη…

Επικράτησε με 2-1 της Πάφου και πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα

Παρά τη δυσκολία του αγώνα η Καρμιώτισσα πέτυχε μια μεγάλη νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο μέχρι και πριν τον αγώνα Πάφο με 2-0 με γκολ του Κατσαντώνη. Στις καθυστερήσεις η Πάφος μείωσε σε 2-1 χωρίς αντίκρισμα όμως.

Καρμιώτισσα από άλλο πλανήτη στο πρώτο ημίχρονο στις τρεις τελικές που έκανε έβαλε δύο γκολ με τον Κατσαντώνη και πήρε το προβάδισμα με 2-0. Η Πάφος ξεκίνησε καλύτερα, πήρε την κατοχή και προσπαθούσε να απειλήσει αλλά ο Κατσαντώνης κατάφερε να μπει σε μια αντεπίθεση ανάμεσα στους κεντρικούς αμυντικούς και στο 19΄να κάνει το 1-0. Εν συνεχεία οι τυπικά φιλοξενούμενοι της Πάφου συνέχισαν να πιέζουν και κόντρα στη ροή του αγώνα και πάλι ο Κατσαντώνης έκλεψε τη μπάλα έδωσε πάσα δεξιά έγινε το σουτ ο τερματοφύλακας της Πάφου έδιωξε και ο Κύπριος επιθετικός με προβολή έκανε το 2-0 με το δεύτερο του προσωπικό γκολ που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καρμιώτισσα κράτησε το υπέρ της προβάδισμα, με την Πάφο να πιέζει που δεν ήταν σε καλή μέρα, σχετικά εύκολα. Παρά τις όποιες ευκαιρίες της η Πάφος δεν τα κατάφερνε ενώ κάνοντας τις αλλαγές προσπαθούσε να πάρει ότι καλύτερο. Η Καρμιώτισσα με τους ποδοσφαιριστές να αμύνονται πολύ καλά και να κερδίζουν τις πλείστες μονομαχίες παίρνοντάς τα λεπτά έφτανε όλο και πιο κοντά σε μια τεράστια νίκη ανάσας βαθμολογικής.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από μια σέντρα στην περιοχή η Πάφος μείωσε σε 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ με την Καρμιώτισσα να παίρνει μια σπουδαία νίκη!

 

Κίτρινες: Ροσσι, Τσουκαλάς, Φουρ, Κοβάσεβιτς, Θεοδώρου / Αμπντουσαλάμοφ

Καρμιώτισσα: Ανέστης, Ντούμπια(86΄Ματθαίου), Νεοφύτου, Φούρ, Τσουκαλάς, Ρόσι(76΄Θεοδώρου), Γκραντινάρου, Νιούπορτ, Κασταντώνης, Κοβάσεβιτς, Σουκ

Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Βιολάρης, Αντός, Μελετίου, Αβραάμ, Μιχαήλ, Θεοδώρου, Αγγελή, Ταβελούδης, Ματθαίου

 

Πάφος: Ίβουσιτς, Κβίντα, Μπρούνο, Ζάιρο, Μπότσκαϊ, Ικόκο, Ρους, Βαλακάρι, Ναμέ, Ντράγκομιρ, Πελάζιο

Στον πάγκο: Τζοσίποβιτς, Κίκακ, Γκολντάρ, Δημητρίου, Αμπντουσαλάμοφ, Τάνκοβιτς, Τουμάσι, Νταλίνια, Ταβάρες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy