ΕΦΤΑ θετικά – ΕΞΙ αρνητικά ο απολογισμός

Θετικό πρόσημο για την ΑΕΖ

Ο πρώτος γύρος τελείωσε και βρίσκει την ομάδα της ΑΕΖ στην 11η θέση, εκτός της ζώνης υποβιβασμού, με 11 βαθμούς. Εννέα έχει ο Οθέλλος, εφτά η Καρμιώτισσα και μόλις ένα βαθμό η Δόξα.

Δύο νίκες πέντε ισοπαλίες και 6 ήττες ο απολογισμός. Πολύ καλός, αλλά θα μπορούσε να ήταν ακόμη καλύτερος βάσει πάντα με την αγωνιστική εικόνα που έβγαλε η ομάδα του Λιάσου Λουκά στον αγωνιστικό χώρο.

Το σημαντικό στοιχείο που προκύπτει είναι ότι από το σύνολο των δεκατριών πρώτων αγωνιστικών είναι ότι η ΑΕΖ κέρδισε βαθμούς σε περισσότερα από τα μισά παιχνίδια (7).

Πέτυχε μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ. Πήρε σημαντικές εκτός έδρας ισοπαλίες κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους, Ομόνοια και Ανόρθωση, πήρε ισοπαλία κοντά στη Νέα Σαλαμίνα, κέρδισε την Δόξα (εκτός έδρας), ενώ έφερε ισοπαλίες κόντρα σε Εθνικό Άχνας και Καρμιώτισσα.

Στην εξίσωση μπαίνει και το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του Λιάσου. Δείχνει ότι ήρθε για να μείνει και στόχος είναι να συνεχίσει στους ίδιους και καλύτερους ρυθμούς το μάζεμα των βαθμών.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy