Ολοκλήρωσε με ήττα η Εθνική Παίδων Κ15

Ήττα της Εθνικής Παίδων Κ15 με 3-2 από τη Βουλγαρία

Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η Εθνική μας ομάδα των Παίδων Κ15 ηττήθηκε με 3-2 από τη Βουλγαρία στο “Στέλιος Κυριακίδης” σε αγώνα για την 3η και τελευταία αγωνιστική του Αναπτυξιακού τουρνουά Παίδων Εθνικών Ομάδων Κ15.

Η Βουλγαρία τερμάτισε στην πρώτη θέση με 9 βαθμούς και η Κύπρος στη δεύτερη θέση με 6 βαθμούς.

Ο Κρίστιαν Καζακαίος ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 στο 60′ αφού η Βουλγαρία είχε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μαρνέρος Χριστοδούλου μείωσε σε 3-2 πέντε λεπτά πριν το τέλος, με αποτέλεσμα τα τελευταία λεπτά να γίνουν δραματικά, χωρίς όμως να αλλάξει το αποτέλεσμα.

Η Κύπρος ολοκλήρωσε τη διοργάνωση με δύο νίκες επί της Αρμενίας και του Σαν Μαρίνο και μια ήττα, από τη Βουλγαρία.

Στις πρώτες τους διεθνείς υποχρεώσεις με το εθνόσημο, οι νεαροί διεθνείς έκαναν πολύ καλύ προσπάθεια και έστειλαν αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον, κάτι που τους τόνισε και ο προπονητής τους Βαλεντίνος Κουλουντής.

“Δεν έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια σας σε όλους τους αγώνες. Ακόμη και σήμερα που χάσατε, τα δώσατε όλα στο γήπεδο. Αυτή ήταν μόνο η αρχή για εσάς, Σας περιμένουν οι πιο μεγάλες Εθνικές και σας εύχομαι σε όλους να προχωρήσετε”, ήταν το μήνυμα του κ. Κουλουντή προς τους ποδοσφαιριστές τους.

Κύπρος (Β. Κουλουντής):Κωνσταντίνος Αντωνίου, Κωνσταντίνος Λυθραγκωμίτης (76′ Σάββας Σάββα), Μιχάλης Χατζηχαμπής, Μαρνέρος Χριστοδούλου, Αντώνης Κονής, Μιχάλης Νεοφύτου (46′ Κυριάκος Χριστοδούλου) , Ρομπέρτος Ρωτής (85′ Αργύρης Μάξιμος Οικονόμου), Γεώργιος Κέστας, Κρίστιαν Καζακαίος (76′ Ανδρέας Κάππος, Σωτήρης Παναγή, Δαυϊδ Γερασίμου (72′ Λούκας Παρτασίδης)
Τελική βαθμολογία 
1. Βουλγαρία   9  12-2
2. Κύπρος       6   9-4
3. Αρμενία       3   3-3
4. Σαν Μαρίνο 0  0-15

Όλα τα αποτελέσματα:

1η αγωνιστική:
Αρμενία – Βουλγαρία 0-1
Κύπρος – Σαν Μαρίνο 5-0

2η αγωνιστική 
Βουλγαρία – Σαν Μαρίνο  8-0
Κύπρος – Αρμενία 2-1

3η αγωνιστική 
Αρμενία – Σαν Μαρίνο 2-0
Κύπρος – Βουλγαρία 3-2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy