Εύκολο βράδυ για Άρη, όλα λάθος πήγαν για ΑΕΛ

Ο Άρης με δύο γκολ στο κάθε ημίχρονο επικράτησε της ΑΕΛ με 4-0

Ήταν που ήταν δύσκολα τα πράγματα για την ΑΕΛ ήρε και η κόκκινη του Χέντι, που τα δυσκόλεψε περισσότερο. Ο Άρης με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο με Σουμάνσκι, Μαγιαμπέλα, Κακόριν και Νίκολιτς πήρε μια μεγάλη νίκη με 4-0 και συνεχίζει από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ξεκίνησε καλύτερα ο Άρης τον αγώνα που μέχρι το 21΄ είχε τρεις καλές φάσεις με τους Νίκολιτς αλλά και τον Σουμάνσκι να έχουν καλά σουτ που όμως τα πρώτα δύο ήταν άστοχα, ενώ το δεύτερο σουτ του νεαρού επιθετικού του Άρη απέκρουσε ο Ολιβέιρα. Στο 23΄ οι της ΑΕΛ αγχώθηκαν σε τραυματισμό του Μεντόζα, ο οποίος όμως αφού πέρασε εκτός και δέχθηκε τη βοήθεια του ιατρικού τιμ μπήκε ξανά στον αγώνα.

Λίγο πριν το πρώτο μισάωρο ο Μπράουν δέχθηκε κάρτα σε σκληρό μαρκάρισμα, που ελέγχθηκε και για κόκκινη, ενώ στο 36΄ η ΑΕΛ είχε καλή προϋπόθεση όμως ο Μεντόζα δεν κατάφερε να κοντρολάρει όπως θα ήθελε τη μπάλα σε γύρισμα του Χεντί. Ο Άρης λίγο πριν το 40΄κατάφερε να σκοράρει με τον Κακόριν μετά από ωραία ομαδική ενέργεια, ενώ δύο λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο Χεντί σε βίαιο μαρκάρισμα στον Σουμάνσκι. Ο διαιτητής έδωσε πρώτα κίτρινη κάρτα και αφού κλήθηκε από το VAR άλλαξε το χρώμα της σε κόκκινο.

Εφτά ήταν τα λεπτά καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με την ΑΕΛ να χάνει ευκαιρία με το σουτ του Σρνιτς να αποκρούει ο Βάνα και τον Άρη να κάνει τα γκολ του δύο με τον Μαγιαμπέλα που πλάσαρε σωστά τον Ολιβέιρα. Αυτά έγιναν στο πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΛ πλέον να έχει πολύ δύσκολο έργο καθώς ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 αλλά και με αριθμητικό μειονέκτημα.

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου είχε τριπλή αλλαγή για την ΑΕΛ και ευκαιρία για τον Άρη με τον Ολιβέιρα να σώζει την ομάδα του από τρίτο γκολ. Αν και η ΑΕΛ πήγε να κάνει την προσπάθεια της εντούτοις ένα λάθος από τον Μπάστος έφερε το τρίτο γκολ για τον Άρη με τον Κακόριν και πλέον όλα είχαν τελειώσει όσον αφορά τον νικητή. Οι «γαλαζοκίτρινοι» προσπαθούσαν αλλά ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα ενώ θα μπορούσαν να είχαν πέναλτι σε φάουλ στο Τσέρνιχ, όμως το var είχε αντίθετη άποψη, όπως και ο διαιτητής.

Στο 88΄ ένα πολύ όμορφο απευθείας φάουλ του Νίκολιτς διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τον Άρη, με τον Σέρβο μέσοεπιθετικό του Άρη να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

 

 

Κίτρινες: Μπράουν. Μπένγστον, Σουμάνσκι /

Κόκκινες: Χεντί

ΑΕΛ: Ολιβέιρα, Μπάστο, Μεντόγεβιτς(70΄Παπαφώτης), Ανδρέου(46΄Τσέρνιχ), Μεντόζα(46΄Γερολέμου), Σρνιτς(85΄Σιλβέστρος), Χέντι, Μαρς, Φιλίποβιτς(46΄Μακρής), Τζάλμα, Ντέγοεστ.

Στον πάγκο: Μούριελ, Κυριάκου, Σωτηρίου, Παπαφώτης, Τσέρνιχ, Μορέιρα, Σιλβέστρος, Μακρής, Γερολέμου, Κα, Κοντινέλα.

 

Άρης: Βανά, Καζού, Μουσούντα(68΄Γιαντάλ), Μπένγκτσον(78΄Στεπίνσκι), Μπράουν, Κοκόριν(68΄Σάβο), Σανέ, Μαγιαμπέλα(79΄Δημητρίου), Νίκολιτς, Μπρόρσον, Σουμάνσκι(68΄Σπόλιαριτς)

Στον πάγκο: Σωφρονίου, Ζάντρο, Γιαντάλ, Σπόλιαριτς, Στεπίνσκι, Δημητρίου, Γκομίς, Στρούσκι, Σάβο, Μοντνόρ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy