Εξέλιξη: Συνάντηση Κίρζη – Μιλόγεβιτς με φόντο το διαζύγιο

Το ΡΕΠΟΡΤΑΖ στο Lemesosinsports.com

Οι εξελίξεις στον Απόλλωνα τρέχουν μετά και το νέο στραβοπάτημα απέναντι στον Εθνικό στο Δασάκι (2-2). Η ομάδα της Λεμεσού αγνοεί την νίκη εδώ και πέντε ματς (4 ήττες και μια ισοπαλία).

Το ΡΕΠΟΡΤΑΖ των εξελίξεων το έχει το Lemesosinsports.com – Ο Κίρζης κάλεσε τον Μιλόγεβιτς σε συνάντηση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lemesosinsports.com σήμερα Κυριακή έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της ομάδας, Νίκου Κίρζη και του προπονητή, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με φόντο το διαζύγιο. Δύσκολα επιβιώνει στον “γαλάζιο” πάγκο ο Μιλόγεβιτς

Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση τόσο από την πλευρά του Νίκου Κίρζη, όσο και από την πλευρά του Σέρβου τεχνικού. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου λοιπόν στη σημερινή συνάντηση αναμένεται να πέσουν τίτλοι τέλους στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες μέρες και μετά την ήττα από την Ανόρθωση, Κίρζης – Μιλόγεβιτς είχαν και πάλι συνάντηση, όπου ανταλλάχθηκαν απόψεις για το τι πάει στραβά και πως διορθώνεται.

Διαβάστε επίσης στο Lemesosinsports.com 

Τους περίμεναν στο Κολόσσι οι οπαδοί – Τι έγινε…

Όλτρα σε πρώτο πλάνο για αντί Μιλόγεβιτς

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy