«Θα χρειαστούν χειρουργείο στον ώμο Μπέλιγχαμ και Μπραχίμ Ντίαθ»

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του «Athletic», ο Τζουντ Μπέλιγχαμ και ο Μπραχίμ Ντίαθ έχουν πρόβλημα στον ώμο και θα χρειστεί κάποια στιγμή να περάσουν την πόρτα του χειρουργείου.

Δεν σταματούν τα προβλήματα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει γεμίσει τραυματισμούς.

Παρόλο που η «βασίλισσα» είναι πρώτη στη LaLiga και στον όμιλό της στο Champions League, έχει… αποδεκατιστεί από τις απουσίες παικτών, με τους Βινίσιους, Κουρτουά, Κέπα, Μιλιτάο, Τσουαμενί και Καμαβινγκά, μεταξύ άλλων, να είναι εκτός δράσης.

Μάλιστα, ο Ισπανός δημοσιογράφος του «Athletic» Μάριο Κορτεχάνα μετέφερε την είδηση πως οι Τζουντ Μπέλιγχαμ και Μπραχίμ Ντίαθ αντιμετωπίζουν πρόβλημα στον ώμο. Παρόλο που η επέμβαση δεν είναι επιβεβλημένη, οι δυο τους μπορεί να χρειαστεί να περάσουν την πόρτα του χειρουργείου κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν.

Κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για τους Μαδριλένους, καθώς ειδικά ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πρόκειται για τον κορυφαίο παίκτη της σεζόν για την ομάδα, όμως και ο Μπραχίμ Ντίαθ είναι πολύ σημαντικός ως εναλλακτική λύση.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy