Βόμβα: Ο Σκαλόνι θα παραιτηθεί από την εθνική Αργεντινής μετά το Κόπα Αμέρικα του 2024!

Ο Λιονέλ Σκαλόνι όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αργεντινής μετά το Κόπα Αμέρικα του 2024.

Βόμβα… μεγατόνων αναπαράγουν αυτή την ώρα τα Μέσα της Αργεντινής! Σύμφωνα με τον Γκαστούν Εδούλ που βρίσκεται πολύ κοντά στην εθνική ομάδα της χώρας, ο Λιονέλ Σκαλόνι φαίνεται πως μετράει αντίστροφα στον πάγκο της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας.

Ο Αργεντινός τεχνικός πιθανότατα θα παραιτηθεί από τον πάγκο της “αλμπισελέστε” μετά την ολοκλήρωση του Κόπα Αμέρικα του 2024. Θεωρεί πως αυτή η διοργάνωση είναι και το καλύτερο… φινάλε για την παρουσία του στον πάγκο της Αργεντινής, όπου έχει συνδυαστεί με την κατάκτηση τριών τίτλων.

Ο πρώτος ήρθε το 2021 στο Κόπα Αμέρικα, μήνες μετά το Finalisima κόντρα στην Ιταλία και για κερασάκι στην τούρτα το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2022 στο Κατάρ.

Οι σχέσεις του Σκαλόνι με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής βρίσκονται σε οριακό σημείο, ενώ στον ίδιο και στο επιτελείο του δεν έχει καταβληθεί ακόμη το πριμ για την κατάκτηση του Μουντιάλ. Υπάρχουν, επίσης, αρκετές ακόμη διενέξεις με τον πρόεδρο Τάπια και ο Σκαλόνι αναμένεται να αποχωρήσει από την Αργεντινή μετά το φινάλε του Κόπα Αμέρικα το 2024.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy