Λείπει ποιότητα από την ομάδα, περισσεύει στους οπαδούς της!

Για ακόμα ένα αγώνα παρά την πίκρα τους οι οπαδοί του Απόλλωνα έδειξαν την ποιότητα τους και την οπαδική τους κουλτούρα.

Τι να πει κάποιος για τον κόσμο του Απόλλωνα που παρά τις συνεχείς πίκρες που του δίνει η ομάδα, εντούτοις βρέθηκε και πάλι χθες(27/11) στο γήπεδο και με μπροστάρηδες τους οργανωμένους οπαδούς της ΘΥΡΑΣ 1 έδωσε ρεσιτάλ οπαδικής αγάπης.

Η απίστευτη εικόνα κατά τη διάρκεια της εισόδου, ήταν κάτι που βλέπουμε σε ευρωπαικά γήπεδα, με κορεό μήνυμα αλλά και ηχητική υπόκρουση.

“This is not a test… RUN may God be with you all”(pics,video)

Δυστυχώς για τη φετινή σεζόν η ποιότητα βρίσκεται όλη στους οπαδούς του Απόλλωνα, αφού από την ομάδα λείπει, για να είμαστε ακριβείς είναι λιγοστή. Για ακόμα μια σεζόν οι πίκρες και η απογοήτευση βασιλεύουν στον κόσμο που έγινε έρμαιο και πάλι των λανθασμένων επιλογών του Καλοκαιριού. Ο κόσμος εκτός από στεναχώρια χθες(27/11) έφυγε από το γήπεδο προβληματισμένος, αφού πλέον τα τρωτά σημεία και η “αχίλλειος πτέρνα” της ομάδας άρχισε να γίνεται ξεκάθαρη!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy