Το τατουάζ που έδειξε πως μοντέλο θα αποκτήσει παιδί με δεύτερο μπασκετμπολίστα (pics)

Σάλος έχει προκληθεί στο NBA με την influencer, Αλία Πέτι, η οποία έχει παιδί με τον Μπράντον Ίνγκραμ. Τώρα είναι έγκυος όπως φαίνεται με το παιδί του Άνφερνι Σάιμονς

Ο Μπράντον Ίνγκραμ, ο φόργουορντ των Πέλικανς, έχει αποκτήσει ένα παιδί με την influencer και μοντέλο, Αλία Πέτι. Η σχέση των δύο τους δεν είχε και τόσο αίσιο τέλος αφού υπήρχαν διαφωνίες για την αναγνώριση του παιδιού.

Τώρα το μοντέλο είναι για δεύτερη φορά έγκυος. Μάλιστα πριν από μία εβδομάδα πραγματοποίησε και το baby shower για το παιδί που πρόκειται να φέρει στον κόσμο.

Παρόλο, που κρατάει μυστικό το ποιος είναι ο πατέρας του δεύτερου παιδιού της, μία φωτογραφία που ανήρτησε δημιούργησε υποψίες ότι πρόκειται για τον Άνφερνι Σάιμονς.

Συγκεκριμένα, σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται να της κρατάει την φουσκωμένη κοιλίτσα ο σύντροφός της. Οι χρήστες των social media έσπευσαν να σχολιάσουν ότι πρόκειται για τον γκαρντ των Μπλέιζερς, λόγω των τατουάζ στο χέρι του.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy