Φιλική νίκη αλλά…

Τη νίκη με 1-0 με γκολ του Πίττα πήρε η Κύπρος κόντρα στη Λιθουανία σε φιλικό αγώνα

Τη φιλική νίκη με 1-0 πήρε η Κύπρος κόντρα στη Λιθουανία με γκολ του Πίττα. Παρόλα αυτά δεν είδαμε και πολλές αλλαγές στα αγωνιστικα δεδομένα για την Εθνική μας με τον ομοσπονδιακό μας προπονητή να επιμένει σε κάποια πράγματα, τα οποία έχουμε συνηθίσει εδώ και καιρό.

Αρκετά καλό παιχνίδι είχαμε στο πρώτο ημίχρονου του φιλικού της Κύπρου με τη Λιθουανία. Οι δυο ομάδες πεπαιξαν αρκετά καλά με αποτέλεσμα να έχουμε ευκαιρίες στον αγώνα και την Κύπρο να πετυχαίνει γκολ με τον Πίττα μετά από ασίστ του Νικόλα Ιωάννου και να έχει και άλλες ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Από πλευράς τους οι Λιθουανοί είχαν κι αυτοί τις ευκαιρίες τους ενώ σε μια λανθασμένη εκτίμηση του Παναγή διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή τέρματος, ενώ σε ακόμα μια φάση διαμαρτυρήθηκαν επίσης για πέναλτι σε χέρι στην περιοχή της Εθνικής μας. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Κύπρο να προηγείται με 1-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε δύο δοκάρια ένα για κάθε ομάδα πρώτα με την Κύπρο με δυνατό σουτ του Λοίζου για να “απαντήσει” η Λιθουανία. Λίγο πριν από το 60΄είχαμε τριπλή αλλαγή για την Εθνική μας με τους Χάμπο, Πηλέα και Κακουλή να μπαίνουν στον αγώνα. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με αποτέλεσμα να μην έχουμε θέαμα στον αγώνα. Μετά από τέσσερα λεπτά ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την Εθνική μας να παίρνει τη νίκη με 1-0 με σκόρερ τον Πίττα.

 

Κίτρινες: / Girdvainis, Paulauskas, Gineitis, Lekiatas

Κύπρος: Παναγή, Α. Παναγιώτου(46΄Ανδρέου), Καρώ, Γκόγκιτς, Λαίφης, Ιωάννου, Χ Χαλαλάμπους(58΄Χάμπος), Σπόλιαριτς(80΄Κυπριανού), Καστανος(75΄Κούσουλος), Λοίζού(58΄Κακουλής), Πίττας(58΄Πηλέας).

Στον πάγκο: Μολ, Δημητρίου, Κακουλλής, Ανδρέου, Κορρέια, Πηλέας, Ν. Παναγιώτου, Κυριάκου, Κούσουλος, Κυπριανού, Γαβριήλ, Ηλία.

Λιθουανία: Zubas,Kazukolovas, Girdvainis, Lekiatas, Lasickas, Slivka, Gineitis, Sirvys, Novikovas, Paulauskas, Dolznikov.

Στον πάγκο: Beneta, Cerniauskas, Cernych, Gertmonas, Klimavicius, Remeikis, Romanovskij, Steponavicius, Upstas, Utkus, Verbickas, Vorobjovas.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy