Η διάσκεψη Τιμούρ ενόψει Ισπανίας – Τα όσα είπε… (video)

Δηλώσεις για τον αγώνα με την Ισπανία αλλά και γενικότερα για την πορεία της Εθνικής μας στα προκριματικά του EURO 2024 παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας μας Τιμούρ Κετσπάγια. Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Κωνσταντίνος Λαϊφης.

Οι δηλώσεις Τιμούρ:

«Η πορεία μάς σε αυτή τη διοργάνωση, μας στενοχωρεί όλους. Βρεθήκαμε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο και κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Σε κάποια ματς μπορούσαμε να ανταγωνιστούμε κάποιες ομάδες αλλά σε άλλα ήμασταν καλοί κατά διαστήματα και δεν μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Η Ισπανία είναι πολύ δύσκολη ομάδα. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Θα είναι δύσκολο ματς. Είναι θετικό ότι θα είναι γεμάτο το γήπεδο. Θα δώσουμε το καλύτερο μας κι όπου βγει» ανέφερε ο κ. Κετσπάγια, για να προσθέσει, απαντώντας σε ερωτήσεις:

«Όταν αναλάμβανα την Εθνική ήξερα τι θα αντιμετωπίσω. Δεν μετανιώνω που ανάλαβα την Εθνική. Όταν είσαι προπονητής πρέπει να δεχθείς και την αποτυχία. Ήμουν και στην Εθνική Γεωργίας, ξέρω τι σημαίνει να κοουτσάρεις Εθνική.  Η Κύπρος είναι δεύτερη πατρίδα μου. Δεν είναι αυτή η Εθνική ομάδα. Οι δυνατότητες των παιδιών είναι πολύ μεγαλύτερες. Βρεθήκαμε σε δύσκολο όμιλο και μας πήρε από κάτω».

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Λαϊφης ανέφερε: ” Εμείς οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε πολλά περισσότερα από αυτά που έχουμε δείξει μέχρι τώρα. Πάντα με την Εθνική δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο απέναντι στην Ισπανία, γνωρίζοντας τη δυναμικότητα της ως ομάδα”.

Δειτέ εδώ ολοκληρωμένη τη συνέντευξη τύπου: 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy