Ξενάγηση στα ανακαινισμένα αποδυτήρια του Απόλλωνα(pics)

Επίσημη ενημέρωση

Με επίσημη του ενημέρωση ο Απόλλωνας αναφέρεται στο σημερινό(13/11) event που έλαβε χώρα στο “ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ”.

Αναλυτικά:

Την ευκαιρία να επισκεφτούν και να δουν τα πλήρως αναβαθμισμένα αποδυτήρια της ομάδας μας στο στάδιο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» είχαν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ το μεσημέρι της Δευτέρας (13/11).

Τον ρόλο του ξεναγού ανέλαβε ο Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Σωκράτης Σωκράτους ο οποίος παρουσίασε τα αποδυτήρια και τους χώρους περιμετρικά των αποδυτηρίων και έλυσε οποιαδήποτε απορία των φιλοξενούμενων.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο εκπρόσωπος τύπου της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ μίλησε στους δημοσιογράφους εξηγώντας ότι τα υπερσύγχρονα αποδυτήρια αποτελούν παρακαταθήκη για τον σύλλογο.

«Πίσω από την ομαλή λειτουργία ενός συνόλου υπάρχει μια σοβαρή υποδομή. Μέσα σε αυτές τις προδιαγραφές αποφασίσαμε την αναβάθμιση των αποδυτήριών. Ο Απόλλωνας θα πρέπει να λειτουργεί στα κατάλληλα πρότυπα και να ικανοποιήσει τις ανάγκες των ποδοσφαιριστών.

Το ψάξαμε όπως και με τη μπουτίκ. Υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με αυτό. Άτομα που δούλεψαν πολύ τους τελευταίους μήνες. Χρειάστηκαν ώρες και χρήμα γι’ αυτή την επένδυση. Είναι μία σοβαρή παρακαταθήκη για το σύλλογο και επενδύθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μαζί με το Apollon Official Store».

Στη συνάντηση έδωσαν το παρών τους και ο Αθλητικός Διευθυντής Μάκης Παπαϊωάννου και ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου Γιώργος Βασιλείου οι οποίοι συνομίλησαν με τους φιλοξενούμενους εξηγώντας τους τη σημαντικότητα της δημιουργίας σύγχρονων αποδυτηρίων.

Με το πέρας της ξενάγησης οι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν το ολοκαίνουριο Apollon Official Store απ’ όπου παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους δώρα.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος Νίκος Κίρζης και το μέλος του Δ.Σ Πέτρος Δημοσθένους δεξιώθηκαν τους δημοσιογράφους που παραβρέθηκαν στη συνάντηση στον τρίτο όροφο του σταδίου ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους στη ξενάγηση.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy