Την είχε ανάγκη η ομάδα… αλλά και ο Χρήστος

Η πρώτη νίκη και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε σκόρπισαν χαρά και ανακούφιση στους ανθρώπους της ομάδας της Καρμιώτισσας

Η μεγάλη νίκη της Καρμιώτισσας χθες(12/110 κόντρα στον πρωταθλητή Άρη σκόρπισε τεράστια χαρά στο σύνολο των ανθρώπων που είναι δίπλα και γύρω στην ομάδα, αφού ήταν κάτι που το χρειαζόντουσαν όλοι.

Το προσπαθούσαν αλλά λίγο τα αρνητικά σημεία, λίγο οι λεπτομέρειες στους αγώνες, λίγο η κακή ψυχολογία δεν έφερναν το αποτέλεσμα που θα ανέβαζε την ομάδα. Τελικά ήρθε και με τον καλύτερο τρόπο κάτι που έδωσε ανακούφιση, χαρά αλλά και δύναμη για τη συνέχεια.

Το χρειαζόνταν πολύ και ο προπονητής της ομάδας, ο Χρήστος Χαραλάμπους που πέρασε πολλά τόσο από την αρχή της χρονιάς στην προηγούμενη του ομάδα την ΑΕΛ, αλλά και στην Καρμιώτισσα την οποία δουλειά που έκανε την πίστευε και το έλεγε ότι η θέση της ήταν πλασματική, κάτι που ανέφερε και χθες στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

Το θέμα είναι αυτή η μεγάλη νίκη να λειτουργήσει ως εφαλτήριο για την ομάδα που θα περάσει ένα δεκαπενθήμερο χωρίς πίεση και με τα μούτρα στη δουλειά για τη δύσκολη συνέχεια, κάτι που γνωρίζει ο κόουτς και θα το διευθετήσει.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy