Τρίτωσε το κακό…

Την ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ δέχθηκε ο Απόλλωνας

Ούτε τώρα τα κατάφερε ο Απόλλωνας που έπαιζε με την πλάτη στον τόιχο και ήρθε η τρίτη σερί ήττα αυτή τη φορά από την ΑΕΚ με 1-0 με κεφαλιά του Σολ στο πρώτο ημίχρονο. Παρά την αντίδραση του ο Απόλλωνας και τις ευκαιρίες που βρήκε δεν κατάφερε να κάνει κάτι με το αποτέλεσμα να είναι κακό.

Με μεγάλη ευκαιρία ξεκίνησε για την ΑΕΚ το παιχνίδι με τον Λέουβενμπέργκ να σώζει τον Απόλλωνα σε τετ α τετ και πλεον το παιχνίδι να παίρνει φωτιά. Οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους με την ΑΕΚ να πιέζει ψηλά τον Απόλλωνακαι να τον δυσκολευει. Παρά ταύτα οι “γαλάζιοι” είχαν κάποια σουτ με Μάρκες και Βάργκας που δεν βρήκαν στόχο, ενώ αντίθετα η ΑΕΚ με κεφαλιά του Σολ στο 40 πήρε το προβάδισμα 0-1. Ο Απόλλωνας ζήτησε πέναλτι σε πέσιμο του Μάρκες στην περιοχή αλλά δεν υπήρξε κάτι και έτσι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-1 για την ΑΕΚ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Απόλλωνας μπήκε πιο δυνατά και μέχρι το 55ο λεπτό είχε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με Κολ, Μάρκε και Κοστάκε χωρίς να έρθει το γκολ της ισοφάρισης. Μετά και τις ευκαιρίες του Απόλλωνα ο ρυθμός και πάλι έπεσε με την ΑΕΚ να διαχειρίζεται σωστά το υπέρ της προβάδισμα. Στο 72ο λεπτό ήρθε ευκαιρία για τον Απόλλωνα με τον Γιούρσεβιτς να πιάνει το γυριστό σουτ αλλά η μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια. Στα τελευταία λεπτά οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα έδειχναν να μην μπορούν με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσφορία στις κερκίδες.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα να δέχεται την τρίτη σερί του ήττα.

 

Κίτρινες: Τέκιε, Μάρκες,Κολ / Ντιονκού, Γκαρσία

Απόλλων: Λέουβενμπεργκ, Εκπολό, Άδωνη(87΄Μαλεκκίδης), Τέκιε(87΄Σπόλιαριτς), Γιούρσεβιτς, Νταρίκβα, Βαλμπουενά(74΄Πέρετζ), Κοστάκε(64΄Αμπντουραχίμι), Μάρκες, Κολ, Βάργκας(74΄Κμέρτσικ).

Στον πάγκο: Λοΐζου, Δημητρίου, Πέρετζ, Αμπντουραχίμι, Κρμέντσικ, Μαλεκκίδης, Χουσαΐν, Ποντικός, Σπόλιαριτς, Φιλιώτης.

ΑΕΚ: Πίριτς, Ντιουνκού, Τόμοβιτς, Λέδες, Σολ, Φαράζ, Γκαρσία, Πονς, Ρομπέρζ, Γκιούρτσο, Ντίμερς.

Στον πάγκο: Ερέριν, Τούμπας, Γκαλιόλο, Τόνγκια, Τρισκόφσκι, Λόπες, Μιλίσεβιτς, Μπρούνο Γκάμα, Καπτούμ, Σάντος, Σάντσες, Μάμας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy