Σημαντική νίκη της Παρί στην έδρα της Ρεμς με χατ τρικ του Μπαπέ

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν καλύτερη και πήρε εύκολα τη σημαντική νίκη στην έδρα της Ρεμς με 3-0, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ήταν ανώτερη και πήρε τους τρεις βαθμούς, χάρη στο μεγάλο αστέρι και αρχηγό της, Κιλιάν Μπαπέ, που πέτυχε χατ τρικ, και την οδήγησε στην κορυφή της βαθμολογίας. Α

Η Μονακό έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες απέναντι στην σκληροτράχηλη Χάβρη, «κόλλησε» στο 0-0 στο «Stade Oceane» και στους 24 βαθμούς και είδε τη διαφορά της απ’ την πρώτη Παρί Σεν Ζερμέν (27β.) και τη δεύτερη Νις (26β.) να αυξάνεται, μετά το τρίτο χρονικά παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Οι Μονεγάσκοι μάλιστα θα μπορούσαν να έχουν φύγει και με άδεια… χέρια απ’ την έδρα της Χάβρης. Αρχικά έχασαν έχασαν τεράστια ευκαιρία για να πάρουν το τρίποντο στις καθυστερήσεις, όμως ο Ντεσμά έκανε απίθανη απόκρουση στο 90’+5′ και στέρησε από τον Μπαλογκάν το… buzzer beater.

Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όμως ο Γκραντσίρ απέτυχε να νικήσει απ’ την «άσπρη βούλα» τον Φιλίπ Κον, ο οποίος κράτησε το «μηδέν» στην εστία του κι έσωσε έστω το βαθμό για τη Μονακό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy