Πάλεψε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν τα κατάφερε…

Με ένα γκολ από λάθος εκτίμηση του Μούριελ η ΑΕΛ ηττήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ

Πάλεψε το παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΛ κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και παρά τις προσπάθειες που είχε δεν κατάφερε να ισοφαρίσει στο γκολ του πρώτου ημιχρόνου που δέχθηκε από τους γηπεδούχους και έτσι ηττήθηκε με 1-0!

Σε παθητικό ρόλο βρήκε την ΑΕΛ η ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, αφού μόλις μία τελική έκανε και αυτή με ένα πολύ άστοχο σουτ του Μεντόζα. Παρά τον παθητικό της ρόλο κρατούσε μακριά τον ΑΠΟΕΛ από το γκολ με τον Μούριελ όποτε χρειάστηκε να κάνει τη δουλειά του. Στο 39ο λεπτό όμως αιφνιδιάστηκε από τη σέντρα σουτ του Ζέφτε, αφού δεν υπολόγισε την τροχιά της μπάλας και δέχθηκε το γκολ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε μετά και τα πέντε λεπτά καθυστερήσεων με τους γηπεδούχους να προηγούνται της ΑΕΛ.

Με τριπλή αλλαγή ξεκίνησε ο Κόσκελα στο δεύτερο μέρος θέλοντας να αλλάξει τα εις βάρος του δεδομένα. Τσούκας, Σρνιτς και Μορείρα πήραν τις θέσεις των Φραντζή, Τζάλμα και Τσέρνιχ. Η ΑΕΛ πήρε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να απειλήσει πλέον τους γηπεδούχους που κλείστηκαν στο δικό τους μισό. Είχε τις δικές της φάσεις με αποκορύφωμα την προβολή του Μόρσει που απέκρουσε με υπερπροσπάθεια ο Μπέλετς, ενώ οι «γαλαζοκίτρινοι» διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή τέρματος.

Στο 82΄ ο Μούριελ κράτησε την ΑΕΛ στον αγώνα αφού έσωσε το τετ α τετ των γηπεδούχων. Η ΑΕΛ “απάντησε” με νέα ευκαιρία του Μόρσει και πάλι μετά από γύρισμα του Μορέιρα στη μικρή περιοχή. Η ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε τον τρόπο να απειλά τον ΑΠΟΕΛ αλλά τα χαλούσε στην τελική της προσπάθεια. Πέντε ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων με την ΑΕΛ να το προσπαθεί αλλά να μην τα καταφέρνει να ισοφαρίσει, ενώ ο ΑΠΟΕΛ είχε τεράστια ευκαιρία με τον Εφραίμ να σημαδεύει τον Μπάστος αρχικά και στη συνέχεια να σώζει ο Μούριελ.

 

Κίτρινες: Ντογκαλά / Τσέρνιχ, Μεντόγιεβιτς, Φραντζής, Μεντόζα

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Πέτροβιτς, Ζέφτε, Κβιλιτάια, Τσεπάκ, Κρέσπο, Μαρκίνιος, Ντάλσιο, Σαρφό, Κονσταντίνοφ, Ντογκαλά.

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Καραμανώλης, Εφραίμ, Αμπτουλαχί, Γουίλσον, Σούσιτς, Σατσιάς, Τομανέ, Γαβριήλ, Φετφατζίδης Βρόντης, Δώνης

 

ΑΕΛ: Μούριελ, Φραντζής(46’Τσούκα), Μπάστο, Μεντόγεβιτς, Παπαφώτης, Μεντόζα(80΄Κα), Τσέρνιχ(46΄Σρνιτς), Φιλίποβιτς, Μακρής(65΄Μόρσει), Τζάλμα(46΄Μορέιρα), Ντέγοεστ.

Στον πάγκο: Ολιβέιρα, Κυριάκου, Σωτηρίου, Ανδρέου, Σρνιτς, Μορέιρα, Μαρς, Τσούκα, Μόρσεϊ, Κα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy