Σπιλέφσκι: “Ήταν φανταστικό παιχνίδι, είμαι λίγο στεναχωρημένος γιατί σαν άνθρωπος είμαι νικητής”

Δηλώσεις από τον προπονητή του Άρη μετά την ήττα από την Μπέτις

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του Άρη παρά τη χθεσινή(9/11) ήττα με 4-1 από την Ρεάλ Μπέτις, δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Αλεξέι Σπιλέφσκι.

 

Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που έπρεπε. Το 4-1 δεν μας άξιζε με βάση την απόδοση. Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι από την πλευρά μας, απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Δεχτήκαμε κάποια γκολ, κάποιες αποφάσεις από το VAR, δεν ξέρω αν ήταν σωστές. Μπήκαμε στο Β’ ημίχρονο, ήμασταν πολύ καλοί. Τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά και η Κύπρος θα πρέπει να είναι περήφανη γι αυτά τα παιδιά”.

Για το σκορ: “Εάν δεν ήταν αυτή η ομάδα, ενδεχόμενως να με ενοχλούσε το σκορ. Όμως παίξαμε το παιχνίδι μας, προσπαθήσαμε. Δεν μπορείς να είσαι τίποτα άλλο παρά περήφανος. Είμαι λίγο στεναχωρημένος, γιατί σαν άνθρωπος είμαι νικητής, αλλά παίζαμε με μία μεγάλη ομάδα. Τώρα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος”.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και να ευχηθώ και από τον αέρα στην μητέρα μου χρόνια πολλά και να της απολογηθώ που δεν την έκανα χαρούμενη”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy