Τρομερές στιγμές στην OPAP Arena με το εντυπωσιακό κορεό και τη μοναδική ατμόσφαιρα! (pics)

Υπέροχη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ και της Μαρσέιγ κατά την είσοδο των παικτών στον αγωνιστικό χώρο, με το κορεό στην πλευρά των οργανωμένων να τραβάει τα βλέμματα!

Μοναδικές στιγμές κατά την είσοδο των παικτών της ΑΕΚ και της Μαρσέιγ στην OPAP Arena για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Τις εντυπώσεις έκλεψε το εντυπωσιακό κορεό που δημιούργησαν οι οργανωμένοι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων», το οποίο περιλάμβανε τα λογότυπα της μεγαλύτερης ένωσης οπαδών του «δικεφάλου» και εκείνης της Μαρσέιγ (Commando Ultras ’84) με αναφορά στα έτη ίδρυσής τους (1982 και 1984, αντίστοιχα).

Παράλληλα, οι οπαδοί της ΑΕΚ και της Μαρσέιγ, οι οποίοι είναι αδελφοποιημένοι, δημιούργησαν μοναδική ατμόσφαιρα με πυρσούς κίτρινου και μπλε χρώματος, σε μια εμπειρία θα μείνει αξέχαστη στον κόσμο των δυο ομάδων που τρέφει μεγάλη εκτίμηση ο ένας για τον άλλον.


OPAP Arena: Το εντυπωσιακό κορεό και τη μοναδική ατμόσφαιρα!
OPAP Arena: Το εντυπωσιακό κορεό και τη μοναδική ατμόσφαιρα!
OPAP Arena: Το εντυπωσιακό κορεό και τη μοναδική ατμόσφαιρα!
OPAP Arena: Το εντυπωσιακό κορεό και τη μοναδική ατμόσφαιρα!sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy