Τα χρειάστηκε… αλλά έδειξε χαρακτήρα κάνοντας τεράστια προσπάθεια

Μια τεράστια πρόκριση πήρε η ΑΕΖ κόντρα στον Ακρίτα επικρατώντας με 4-3 στην παράταση

Αν και τα χρειάστηκε η ΑΕΖ κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας τελικά πήρε τη νίκη πρόκριση με 4-3 στην παράταση. Αν και από το 65ο λεπτό έμεινε πίσω με 3-0 και ήταν και με δέκα ποδοσφαιριστές κάνοντας υπερπροσπάθεια κατάφερε να πάρει το ζητούμενο.

Καθόλου καλή η ΑΕΖ στο πρώτο μέρος βρέθηκε να χάνει με 1-0 από τον Ακρίτα στο 42ο λεπτό. Παρά το δοκάρι του Σιφναίου η ΑΕΖ δεν έπιασε απόδοση που μας έχει συνηθίσει με τον Ακρίτα να χάνει ακόμα κάποιες ευκαιρίες.

Στο δεύτερο μέρος ο Λιάσος Λουκά προσπάθησε να αλλάξει τα πράγματα με τριπλή αλλαγή αλλά παρόλα αυτά ο Ακρίτας πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 50΄ με τον Barry. Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και η κόκκινη κάρτα του Ευαγόρα Αντωνίου που έκανε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Και σαν να μην έφτανε αυτό η ΑΕΖ δέχθηκε και τρίτο γκολ με τον Fratea στο 65ο λεπτό.

Ο Ακρίτας πέτυχε και τέταρτο γκολ που ακυρώθηκε για να μειώσει με τον Ντιγκινί η ΑΕΖ στο 75΄. Η ΑΕΖ ήταν υποχρεωμένη να αντιδράσει αν και με δέκα ποδοσφαιριστές και στο 80΄ με τον Γιουσούφ μείωσε περαιτέρω σε 3-2. Τρία λεπτά αργότερα η ΑΕΖ έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση αλλά το πέναλτι που κέρδισε ήταν χαμένο και χάθηκε η ευκαιρία με τον Χατζηβασίλη. Πέναλτι έχασε και ο Ακρίτας στο 90΄, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Γιουσούφ και πάλι έκανε το 3-3! Τελικά ο αγώνας ολοκληρώθηκε στην ισοπαλία με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στην παράταση.

Στο πρώτο πεντάλεπτο της παράτασης ο Ακρίτας δέχθηκε κόκκινη κάρτα και έτσι οι δύο ομάδες ήταν πλέον για το υπόλοιπο με δέκα ποδοσφαιριστές. Το πρώτο ημίχρονο της παράτασης ολοκληρώθηκε χωρίς να αλλάξει κάτι στο σκορ. Τελικά στο τέλος του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης η ΑΕΖ με γκολ του Γιουσούφ που πέτυχε χατ τρικ, πήρε τη νίκη και τη μεγάλη πρόκριση όπως αποδείχθηκε.

 

Κόκκινες: Αντωνίου Ε.

Κίτρινες: Ολιβέιρα, Αλομάρ, Μάνοελ, Καλέστρου / Μιχαηλίδης, Χατζηβασίλης, Γιουσούφ, Σαρφό

 

Ακρίτας Χλώρακας: Νικίτα, Καλέστρου, Ολιβέιρα, Αλομάρ, Μανοέλ, Φρατέα, Λίμα, Αλεκσεέφ, Μπάλτριτς, Αρεβάλο.

Στον πάγκο: Βακούλικ, Λουκά, Κάρλο, Μάρκες, Ροντρίγκεζ, Βαλβέρδε, Κωνσταντινου, Κοκκινόφτας, Αθανασίου, Νικολάου, Λεφτέροφ, Κονσεϊσάο

 

ΑΕΖ: Μιλοσάβγιεβιτς, Παστέλλης(64΄Φράγκος), Κ. Αντωνίου, Ε. Αντωνίου, Φοστάβε, Σαρφό, Σάντος(46΄Χατζηβασίλης), Ματόνγκο(46΄Κάστρο), Μιχαηλίδης(46΄Χρίστου), Σηφναίος(78΄Γιουσούφ), Ντιγκινί

Στον πάγκο: Στυλιανού, Χ. Αντωνίου, Χριστοφή, Κάστρο, Φράγκος, Ελευθερίου, Χατζηβασίλης, Χρίστου, Ελ Γκαμαρτί, Νζαού, Ιωσηφίδης, Γιουσούφ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy