Οριστικό: Επιστρέφει στη Μίλαν ο Ιμπραΐμοβιτς!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει δώσει τα χέρια με τον Τζέρι Καρντινάλε, ιδιοκτήτη της Μίλαν, με σκοπό να επιστρέψει στην ομάδα και θα έχει συμβουλευτικό ρόλο

Η μεγάλη επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη Μίλαν φαίνεται πως είναι οριστική! Όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», ο Σουηδός που κρέμασε τα παπούτσια του πριν από μερικούς μήνες, θα γυρίσει στους «ροσονέρι» αναλαμβάνοντας πόστο.

Ο «Ίμπρα» βρισκόταν σε συζητήσεις όλο αυτό το διάστημα με τους ανθρώπους του συλλόγου και κυρίως με τον ιδιοκτήτη, Τζέρι Καρντινάλε, φτάνοντας τελικά σε συμφωνία.

Συγκεκριμένα, ο Ιμπραΐμοβιτς θα έχει τον ρόλο του συμβούλου του ιδιοκτήτη της ομάδας, βοηθώντας τον να πάρει κομβικές αποφάσεις που θα αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι όπως η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Ο άλλοτε σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου και πλέον βετεράνος θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος έχει διάφορες επιχειρήσεις και κάνει επενδύσεις στο Μιλάνο και σε εταιρείες που τροφοδοτούν με υλικά αλλά και χορηγίες τη Μίλαν.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy