«Εκτέλεσε» από τη λευκή βούλα τη Μίλαν η Ουντινέζε

Μία επονείδιστη ήττα, με 1-0, από την Ουντινέζε υπέστη η Μίλαν στο Σαν Σίρο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Serie A. Αφού κινδύνευσε πρώτα να χάσει ένα δικό της ματς στη Νάπολι (2-2) και με τις αντιδράσεις των παικτών (σ.σ. των Ολιβιέ Ζιρού και Ράφα Λεάο), κατά του τεχνικού Στέφανο Πιόλι να έχουν δημιουργήσει αρνητικό κλίμα στ’ αποδυτήρια, η γκέλα δεν απεφεύχθη για τους «ροσονέρι» το βράδυ του Σαββάτου (4/11). Ήρθαν να προστεθούν και οι σημαντικές απουσίες (Πούλισικ, Καλουλού, Πελεγκρίνο, Κιάερ, Τσουκουέζε, Σπορτιέλο, Μπενασέρ) για να συνεχίσουν με απογοητευτικές εμφανίσεις οι «ροσονέρι».

Ο Αργεντινός επιθετικός, Ρομπέρτο Περέιρα, ευστόχησε από τη λευκή βούλα στο 63ο λεπτό, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, χαρίζοντας τεράστια νίκη στην Ουντινέζε, η οποία ήταν και η πρώτη της στη Serie A την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, η Ουντινέζε έμεινε αήττητη για 5ο σερί ματς, καθώς μετρούσαν τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες.

Οι γηπεδούχοι έκαναν προσπάθεια να ισοφαρίσουν στο τέλος, είχαν σωρεία χαμένων ευκαιριών, με τον Σιλβέστρι να κρατάει τη νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Η Μίλαν έμεινε με 22 βαθμούς σε 11 αγώνες, έναν λιγότερο από τη 2η Γιουβέντους που όμως έχει και ματς λιγότερο, ενώ στο +6 από τη Μίλαν βρίσκεται η πρωτοπόρος Ίντερ. Στον αντίποδα, η Ουντινέζε πήρε βαθμολογική ανάσα φτάνοντας τους 10 βαθμούς.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy