Μιλόσεβιτς: “Δυστυχώς μεταφέραμε κάποια πράγματα από το περασμένο παιχνίδι”

Δηλώσεις από τον βοηθό προπονητή του Απόλλωνα μετά την ήττα από την Ομόνοια

Διαβάστε τι ανέφερε ο βοηθός προπονητής του Απόλλωνα Νεμπόισα Μιλόσεβιτς μετά τη σημερινή(4/11) ήττα από την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τη δίκαιη νίκη. Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε, δυστυχώς μεταφέραμε κάποια πράγματα από το περασμένο παιχνίδι. Απώλειες λόγω καρτών και τραυματισμών, απώλεια του προπονητή μας. Δυστυχώς δεν εμφανιστήκαμε όπως έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν βοηθά όταν δέχεσαι γκολ στο πρώτο λεπτό και όλα αυτά έφεραν το αποτέλεσμα που είδαμε. Οι παίκτες προσπάθησαν, έδειξαν χαρακτήρα, δεν τα παράτησαν αλλά μας έλειψε αυτό το κάτι. Πρέπει να αφήσουνε αυτό τον αγώνα πίσω, θα τον χρησιμοποιήσουμε για να πάρουμε κάποια μαθήματα για τη συνέχεια”.

 

Για το ότι ο Απόλλωνας πρέπει να παίζει πάντα για τη νίκη: “Ο Απόλλωνας είναι μια τεράστια ομάδα, από τον Πρόεδρο μέχρι τον φροντιστή, στόχος είναι να κάνουμε το παν για να είμαστε καλύτεροι σε όλα, να βοηθάει καθένας από το πόστο του για να παίρνει η ομάδα νίκες. Πρώτοι και καλύτεροι οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δουλεύουν πολύ σκληρά κάθε εβδομάδα. Αλίμονο να μην δικαιούνται να έχουν μια άσχημη μέρα. Πιστεύω στον χαρακτήρα των παικτών και στην δουλειά που γίνεται στο προπονητικό κέντρο. Αυτό δεν τον σβήνουν δύο αρνητικά αποτελέσματα”.

Για το τι έφταιξε: “Δεν είναι το ιδανικό να ξεκινάς τον αγώνα και να είσαι πίσω στο σκορ. Δεν είναι δικαιολογία για μια μεγάλη ομάδα, έπρεπε να ανταπεξέλθουμε. Αυτό που μας το στέρησε ήταν η έλλειψη αυτού του κάτι, είχαμε προϋποθέσεις, αξιώσεις και κάποια κόρνερ”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy