Λυτρωτής ο Γκομίς…

Με ανατροπή ο Άρης επικράτησε της Νέα Σαλαμίνας με 2-1

Δυσκολεύτηκε πολύ ο Άρης αλλά πήρε τελικά τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Τα δύο γκολ του Γκομίς έφεραν την ανατροπή στο γκολ της Νέας Σαλαμίνας με τον Ντορεγκαράι και τη νίκη που φέρνει την “Ελαφρά ταξιαρχία” μόνη στην πρώτη θέση με 23 βαθμούς.

Παρά την πλήρη κατοχή της μπάλας ο Άρης δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Έχοντας τέσσερις τελικές με τη Νέα Σαλαμίνα να στέκεται όμως καλά και να μην κινδυνεύει σοβαρά. Από την πλευρά του ο Άρης δεν δέχθηκε σχεδόν καθόλου πίεση, αν εξαιρέσουμε μια προϋπόθεση φάσης που έγινε μετά από λάθος εκτίμηση σε έξοδο του Βάνα. Το ημίχρονο τελικά ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 0-0.

Όσα δεν είδαμε στο πρώτο μέρος είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο με τη Νέα Σαλαμίνα να σκοράρει με ωραία κεφαλιά του Ντορεγκαράι, ενώ μετά το γκολ ο Άρης έγινε καταιγιστικός με τον Γκομίς να ισοφαρίζει στο 68΄και να χάνει τεράστιες ευκαιρίες για την ανατροπή. Το παιχνίδι έφτασε  στα δέκα λεπτά πριν από το τέλος του με τον Άρη να είναι καταιγιστικός με τη μία ευκαιρία να διαδέχεται την άλλη.

Η πίεση έφερε τελικά αποτέλεσμα με μια ωραία κεφαλιά του Γκομίς μετά από ωραία σέντρα του Καζού από δεξιά με τον Άρη στο 90΄ να κάνει την ανατροπή και να κρατά το αποτέλεσμα στα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεω και να παίρνει τη δύσκολη νίκη.

 

Κίτρινες: Ζόκε, Μοντνόρ, Στεπίνσκι / Καρλίτος, Μπεχαράνο, Χριστοδούλου, Σελέα

Άρης: Βανά, Καζού, Μουσούντα, Μπέγκστον(46΄Μοντνόρ), Γκομίς(90΄Γιαντάλ), Μαγιαμπέλα(65΄Στεπίνσκι), Νίκολιτς(46΄ Σιμάνσκι), Μπρόρσον, Ζόκε, Ουρόσεβιτς, Σαβό(46΄Στρούσκι)

Στον πάγκο: Σωφρονίου, Ζάντρο, Γιαντάλ, Σπόλιαριτς, Τεπίνσκι, Δημητρίου, Στρούσκι, Μοντνόρ, Σουμάνσκι.

 

Νέα Σαλαμίνα: Μελίσσας, Σεργίου, Ντιακιτέ, Βίκτωρος, Κονατέ, Μπεχαράνο, Νάρσινγκ, Καρλίτος, Ντουρμισάι, Κονέ, Ντορεγκαράι.

Στον πάγκο: Κίσσας, Τσελέα, Τάτκοβιτς, Φερνάντες, Κουζμάνοβιτς, Παπαγεωργίου, Σπυριδάκης, Χριστοδούλου, Κατσιαρής, Κορομά, Μιγκελίτο, Σίλβα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy