Δεύτερη συνεχόμενη ήττα…

Την ηττα δέχθηκε ο Απόλλωνας στο ΓΣΠ από την Ομόνοια με 2-0

Δεν έφτανε η πρώτη ήττα και η κακή ψυχολογία από όλα όσα έγιναν στον αγώνα με την Πάφο ήρθε καπάκι και το γρήγορο γκολ της Ομόνοιας και σε συνδυασμό με τις λύσεις που δεν υπήρχαν ελέω απουσιών για τους “γαλάζιους” ήρθε η δεύτερη συνεχόμενη ήττα με 2-0 από την Ομόνοια.

Ένα πολύ γεμάτο ημίχρονο είχαμε στο πρώτο μέρος του ντέρμπι με τον Απόλλωνα να βρίσκεται μόλις στο πρώτο λεπτό πίσω στο σκορ με το γκολ του Λοίζου. Πριν καλά καλά ξεκινήσει ο αγώνας και στο 35ο δευτερόλεπτο, η Ομόνοια πέρασε μπροστά στο σκορ. Μετά και από αυτή την εξέλιξη οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα προσπάθησαν να αντιδράσουν, έβαλαν τη μπάλα κάτω, όμως η Ομόνοια ήταν αυτή που έχασε την τεράστια ευκαιρία να κάνει δύο τα γκολ. Ο Λέουβενμπέργκ απέκρουσε το πέναλτι του Μπέζους και κράτησε τους «γαλάζιους» στο παιχνίδι.

Με ανεβασμένη πλέον ψυχολογία οι του Απόλλωνα προσπάθησαν να πιέσουν εντείνοντας τον ρυθμό, με την Ομόνοια να γίνεται επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Κάποιες φάσεις στην περιοχή των γηπεδούχων δεν έφεραν αποτέλεσμα, ενώ ο Φαμπιάνο είχε και πάλι το δικό του μερίδιο με δύο φοβερές αποκρούσεις σε σουτ του Βαλμουενά, ενώ μια κεφαλιά του Πειμπέρνς πέρασε μόλις έξω. Ο Γάλλος αμυντικός παίζει με τυλιγμένο το κεφάλι του εξαιτίας μιας σύγκρουσης με τον Κουλιμπαλί, η οποία έφερε και το εφτάλεπτο της καθυστέρησης στο πρώτο ημίχρονο που έληξε τελικά στο 1-0 για την Ομόνοια.

Με αναγκαστική αλλαγή για τον Απόλλωνα ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο καθώς ο Πειμπέρνς δεν μπόρεσε να συνεχίσει και τη θέση του πήρε ο Φιλιώτης που μεταφέρθηκε δεξιά και ο Εκπολό πήρε θέση στο κέντρο της άμυνας με τον Άδωνη. Η μια ώρα αγώνα συμπληρώθηκε με τον Απόλλωνα να έχει δύο σουτ με Μάρκες και Αμπντουραχίμι που δεν είχαν αποτέλεσμα. Ο Απόλλωνας προσπαθούσε να πιέσει, όμως μια λάθος εκτίμηση της άμυνας του Απόλλωνα και του τερματοφύλακα έφεραν το 2-0 για την Ομόνοια με τον Σεμέδο να προλαμβαίνει τον Λέουβενμπεργκ. Τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τους «γαλάζιους» που δεν είχαν και λύσεις στον πάγκο.

Παρά τις όποιες προσπάθειες από τον Απόλλωνα δεν άλλξε κάτι αλλά ούτε και από την Ομόνοια που ελέω ότι οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά δεν άλλαξε το σκορ με την Ομόνοια να αίρνει τη νίκη με 2-0.

 

Κίτρινες: Μπέζους / Σπόλιαριτς

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κακουλλής, Λοΐζου, Μπασιρού, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μπεζούς.

Στον πάγκο: Ουζόχο, Κυριακίδης, Ψάλτης, Αλιούμ, Φράνσον, Λέτσιακς, Ανσαριφάρντ, Ζαχαρίου, Λανγκ, Μίλετιτς, Χαραλάμπους, Προκοπίου.

 

Απόλλων: Λέουβενμπεργκ, Εκπολό, Άδωνη, Πεϊμπέρνς(46΄Φιλιώτης), Τέκιε, Αμπντουραχίμι(72΄Πέρετζ), Σπόλιαριτς(82΄Χουσαίν), Γιούρσεβιτς(82΄Μαλεκκίδης), Βαλμπουενά, Κοστάκε(72΄Κμέρτσικ), Μάρκες.

Στον πάγκο: Λοΐζου, Δημητρίου, Πέρετζ, Κρμέντσικ, Μαλεκκίδης, Χουσαΐν, Ποντικός, Φιλιώτης, Χρυσοστόμου, Σοφοκλέους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy