Από την επόμενη εβδομάδα η απόφαση της Εφέσεων για το ντέρμπι – Κανονικά με κόσμο το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ»

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, Αντώνης Μελισσινός, η απόφαση για την έφεση του Ολυμπιακού θα ληφθεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί με κόσμο.

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, με τις δύο ομάδες να έχουν δικαίωμα να προσκομίσουν υπομνήματα μέχρι τη Δευτέρα (6/11) και η απόφαση θα βγει την επόμενη εβδομάδα.

Μετά από μια διαδικασία που διήρκησε περισσότερες από 2,5 ώρες, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, Αντώνης Μελισσινός, έδωσε προθεσμία σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για να κατατεσούν υπομνήματα έως τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας. Αυτό σημαίνει ότι η τελική απόφαση θα βγει από την επόμενη εβδομάδα.

Επιπλέον, δόθηκε η διευκρίνιση ότι το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη η αγωνιστική της Stoiximan Super League, θα διεξαχθεί κανονικά με την παρουσία κόσμου, καθώς έχει διαφοροποιηθεί το άρθρο 24 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy