Η UEFA παρομοιάζει τον Κωνσταντέλια με τον Μέσι!

Η παρουσία του Γιάννη Κωνσταντέλια στη Σκωτία και την ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Αμπερντίν αλλά και τα όσα έκανε ο νεαρός άσσος του Δικεφάλου με αποκορύφωμα την ενέργεια του που σταμάτησε στο δοκάρι των σκοτσέζων, κάνουν την UEFA να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον ποδοσφαιριστή των «ασπρόμαυρων».

Ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός άφησε… αγάλματα τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων περνώντας τους σαν σταματημένους στο 12ο λεπτό και η διοργανώτρια αρχή του Conference League, παρομοίωσε τον ίδιο με τον αστέρα της Ίντερ Μαϊάμι, Λιονέλ Μέσι, υπογραμμίζοντας και το εξαιρετικό σερί που τρέχουν οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου στην ευρωπαϊκή τους πορεία.

«Μια εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Αμπερντιν θα σφράγιζε πιθανότατα την κατάληψη μιας εκ των δυο πρώτων θέσεων του έβδομου ομίλου, για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που κάνει… πάταγο, έχοντας κερδίσει πλέον τα έξι τελευταία της παιχνίδια στις διοργανώσεις της UEFA. Ο Στέφαν Σβαμπ σκόραρε το γκολ της νίκης στη Σκωτία, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τον, συναρπαστικό μεσοεπιθετικό, Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος είχε δοκάρι στο Pittodrie, μετά από μια προσπάθεια τύπου Μέσι, μπροστά σε όλη την άμυνα της Αμπερντίν».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy