Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα – Ο Chris de Burgh συνάντησε τον Στέλιο Πισή

Ο κορυφαίος ερμηνευτής Chris De Burgh ο οποίος πρόκειται να δώσει μια μοναδική συναυλία στην Κύπρο βρέθηκε χθες στο σπίτι του καταξιωμένου δημιουργού, Στέλιου Πισή. Ο Κύπριος δημιουργός ερμήνευσε μια επιτυχία του τραγουδοποιού με τα μάτια.
Θαυμαστής του Chris De Burgh ήταν από μικρό παιδί ο Στέλιος Πισής, ο οποίος κατάφερε να υλοποιήσει το όνειρό του και να τραγουδήσει μαζί του την επιτυχία “Borderline”. Ο κορυφαίος ερμηνευτής εντυπωσιάστηκε πολύ από το ταλέντο και τη δύναμη της θέλησης του Στέλιου Πισή ενώ συμφώνησαν ότι θα συνεργαστούν μαζί στο μέλλον.
Η συγκίνηση του Στέλιου Πισή ήταν διάχυτη αφού δίπλα του στέκονταν ο ερμηνευτής που θαύμαζε από μικρό παιδί
Η χθεσινή συνάντησή μας με τον Chris de Burgh, τον κορυφαίο τραγουδιστή και τραγουδοποιό, ήταν για μένα η πραγματοποίηση ενός μεγάλου μου ονείρου!
Θυμάμαι τον εαυτό μου μικρό παιδάκι, στα μέσα της δεκαετίας του 80, να ακούω τα τραγούδια του, από τα κασετόφωνα της εποχής εκείνης, από το δωμάτιο της αδελφής ή του αδελφού μου και εγώ ο μικρότερος που δεν καταλάβαινα αγγλικά και έκανα τότε τα πρώτα μου βήματά στη μουσική να συγκινούμαι με τη φωνή και τη μοναδική του ερμηνεία! Ιδιαίτερα στο τραγούδι ”Borderline”!
Πότε δεν φανταζόμουν ότι κάποια μέρα θα στεκόταν δίπλα μου, στο δωμάτιό μου και θα του έπαιζα το “Borderline” με τα μάτια, μέσω του EyeHarp και εκείνος θα το τραγουδούσε αποκλειστικά για μένα! Ένιωσα την ίδια εκείνη συγκίνηση, με εκείνη που ένιωθα μικρός, σε πολλαπλάσιο αριθμό, όσα και τα χρόνια που πέρασαν από τότε!
Πάντα αγαπούσα τον Chris de Burgh ως καλλιτέχνη και τον ένιωθα δάσκαλο μου στην τραγουδοποιία αλλά μετά από χθεσινή μας συνάντηση είναι πλέον ένας αγαπημένος μου φίλοs! Και τα καλύτερα έπονται αφού συζητήσαμε για το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας μας στο άμεσο μέλλον!
Ο Βρετανός-Ιρλανδός τραγουδοποιός ο οποίος έχει ερμηνεύσει στην πολύχρονη μουσική καριέρα του, αμέτρητες επιτυχίες όπως το The Lady in Red”, “Missing You”, “Don’t Pay the Ferryman” και πολλά αλλά. Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο Chris De Burgh θα εμφανισθεί επί σκηνής μπροστά στους χιλιάδες θαυμαστές του στην Κύπρο αύριο Τρίτη 30 Οκτωβρίου στο Monte Caputo στην Λεμεσό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy