Χρύσης Μιχαήλ: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια, ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση στο μέλλον»

Δηλώσεις από τον προπονητή της Εθνικής Παίδων Κ17 μετά UEFA U17 Friendly Preparatory Tournament 2023

Μια πολύ χρήσιμη εμπειρία για όλους ήταν το τουρνουά προετοιμασίας που διοργάνωσε τις προηγούμενες ημέρες στην Κύπρο η ΚΟΠ σε συνεργασία με την UEFA, στο πλαίσιο της διοργάνωσης της τελικής φάσης του EURO K17 2004 στην Κύπρο.

Με τη συμμετοχή ομάδων όπως η Πορτογαλία, η Ολλανδία και η Πολωνία, οι νεαροί διεθνείς μας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο πιο ψηλό επίπεδο ενώ ακόμη πιο χρήσιμοι ήταν οι αγώνες για την τεχνική μας ηγεσία.

Στους τρεις αγώνες, η Εθνική μας νίκησε την Πολωνία και έχασε από την Ολλανδία και την Πορτογαλία.

Κάνοντας τον απολογισμό του της διοργάνωσης, ο προπονητής της Εθνικής Κ17 Χρύσης Μιχαήλ δήλωσε:

«Ήταν μια πολύ μεγάλη εμπειρία για τους ποδοσφαιριστές μας. Γίνεται μια σωστή προετοιμασία ενόψει της συμμετοχής μας στην τελική φάση του EURO. Δεν είναι εύκολο για τους ποδοσφαιριστές μας να παίζουν τρία παιχνίδια με ομάδες αυτού του επιπέδου σε διάστημα επτά ημερών. Όμως κέρδισαν εμπειρίες.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και στο διάστημα που ακολουθεί μέχρι την τελική φάση, η ομάδα θα δείξει ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy