Επαγγελματική νίκη… με Καζού

Ο Άρης επικράτησε με 1-0 του Οθέλλου και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας

Επαγγελματική νίκη για τον Άρη με 1-0 κόντρα στον Οθέλλο και τρεις βαθμούς που τον ανεβάζουν στην κορυφή της βαθμολογίας με 20 βαθμούς. Το γκολ του Καζού στο 32ο λεπτό έκρινε τον αγώνα.

Πολύ καλύτερος ο Άρης στο πρώτο μέρος πίεσε τον αντίπαλο του έχασε ευκαιρίες και κατάφερε να σκοράρει με τον Καζού στο 32ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι κρατούσαν καλά μέχρι και το πρώτο μισάωρο, όπου ο Άρης σκόραρε και μπήκε μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα είχε πέσει παρόλα αυτά ο Άρης είχε τις ευκαιρίες του με τον Ταουντούλ να σώζει τις όποιες φάσεις γιαδεύτερο γκολ της ομάδας και έτσι αφού ο Οθέλλος δεν κατάφερε να κάνει το ότιδήποτε ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον Άρη να παίρνει τη νίκη με το γκολ του Καζού από το πρωτό μέρος.

 

Κίτρινες: Ποπέσκου. Μαμαντού / Μουσούντα, Σουμάνσκι, Νίκολιτς, Γιαγκό

Οθέλλος: Ταουντούλ, Γιάνσεν, Κυριάκου, Ράμος, Σούτο, Ποπέσκου, Χατζηπασχάλης (37′ Σταμούλης), Γιάσο, Μαμαντού, Ανάνγκ, Ουεσλάτι.

Στον πάγκο: Τζιακουρής, Παναγιώτου, Σταμούλης, Μπραμπίγια, Κατσιάτης, Καστάνας, Πέρες, Μιτσής, Βενιζέλου, Ιωάννου, Κορινούς.

Άρης: Βανά, Καζού, Μουσούντα, Στεπίνσκι(59΄Σάβο), Γιαγκό, Μαγιαμπέλα(69΄Σανέ), Νίκολιτς, Στρούσκι(70΄Ζόκε), Μπρόρσον, Μοντνόρ(82΄Σπόλιαριτς), Μπαμπίκα(46′ Σουμάνσκι)

Στον πάγκο: Σωφρονίου, Ζάντρο, Γιαντάλ, Μπένγκτσον, Σπόλιαριτς, Δημητρίου, Σανέ, Σόκε, Ουρόσεβιτς, Σουμάνσκι, Σάβο.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy