Οι προκλήσεις ήταν αρκετές… και έπεσαν στην παγίδα!!!

Τίποτα όμως δεν δικαιολογεί τα όσα συνέβησαν - Αυτά θα υπάρχουν

Την πρώτη ήττα δέχθηκε ο Απόλλωνας σήμερα(29/10) από την Πάφο με 3-0 σε ένα επισοδιακό παιχνίδι και με τους “γαλάζιους” να χάνουν την προσήλωση τους και να πέφτουν στην παγίδα που “στήθηκε” από τους ποδοσφαιριστές της αντιπάλου.

Από το πρώτο λεπτό οι προκλήσεις ήταν αρκετές, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα και πριν το πρώτο γκολ με πέναλτι της Πάφου αλλά και στη συνέχεια τόσο μέσα από πανηγυρισμούς, όσο και με τον τρόπο παιχνιδιού. Η Παφιακή ομάδα ήθελε να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα και το έκανε με κάθε τρόπο. Από πλευράς του Απόλλωνα οι ποδοσφαιριστές του έπεσαν στην παγίδα, έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους, γέμισαν νέυρα με αποκορύφωμα την αποβολή του αρχηγού Χάμπου, με το σπρώξιμο στον Φελίπε, που τον προκάλεσε, ο οποίος παρεπιμπτόντως καθ΄όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου προκαλούσε την κερκίδα.

Παρόλα αυτά δεν θα έπρεπε να αντιδράσει και η αποβολή ήταν μοιραία, αφού αποσυντόνισε τελείως τους “γαλάζιους”. Οι αντεγκλίσεις πλέον μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου ήταν συνεχείς με αποτέλεσμα η Πάφος να “κτυπήσει” σε καθοριστικό σημείο και στις καθυστερήσεις του με δεύτερο γκολ, δύο χρονικές στιγμές που στάθηκε σε δηλώσεις του ο βοηθός προπονητής του Απόλλωνα.

Οι πανηγυρισμοί του Ζάιρο ήταν το λιγότερο κάκιστοι, αφού προκάλεσαν την κερκίδα με χειρονομίες και γκριμάτσες, κάτι που έφερε νέο αναβρασμό και την καθυστερήση στην είσοδο στα αποδυτήρια, τόσο των διαιτητών, όσο και της ομάδας της Πάφου.

Η παγίδα που στήθηκε θελημένα ή άθελα αποσυντόνισε τον Απόλλωνα και μοιραία δέχθηκε την πρώτη του ήττα. Για να μην παρεξηγηθούμε…, με κανένα τρόπο δεν δικαιολογούνται οι όποιες αντιδράσεις και καλά κάνουν οι του Απόλλωνα, να μάθουν ότι υπάρχουν και αυτά στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Ο πρώτο βοηθός διαιτητής θα μπορούσε με παρεμβάσεις του να βοηθήσει περισσότερο τον διαιτητή.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy