Ξανά MVP ο Χάμπος – Το βραβείο και οι δηλώσεις με νόημα (video)

Για την ανάδειξή του ως MVP του αγώνα με την ΑΕΖ και το επερχόμενο παιχνίδι με την Πάφο μίλησε ο αρχηγός του Απόλλωνα Χάμπος Κυριάκου στην κάμερα της ομάδας.

Οι δηλώσεις:

Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω το φίλαθλο κοινό που με ανακήρυξε MVP. Ατομικά πιστεύω έκανα πάρα πολύ καλό παιχνίδι αλλά δεν μετρά αυτό, παίρνουμε την ουσία, τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε ταπεινά για τη συνέχεια.

Σίγουρα η δουλειά που κάνουμε καθημερινά μαζί με τον προπονητή βγαίνει καθαρά στο γήπεδο, πρέπει να συνεχίσουμε ταπεινά όπως λέει κι αυτός, να είμαστε focus για τη συνέχεια.

Σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με έναν πολύ καλό αντίπαλο αλλά πρέπει να σεβαστούμε πρώτα από όλα τους εαυτούς μας, να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο με μόνο στόχο τη νίκη, τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσουμε στη συνέχεια στα επόμενα ντέρμπι. Σίγουρα τα ντέρμπι αυτά είναι τα παιχνίδια που θέλει να παίζει ο κάθε ποδοσφαιριστής, πρέπει να είμαστε έτοιμοι mentally και σωματικά και με τους στόχους που θέλουμε να θέσουμε για τη φετινή χρονιά να πάρουμε το ζητούμενο”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy