Απόλλων: Τα ΕΞΙ κλειδιά προς τον τίτλο!!!

Οι έξι που ξεχωρίζουν στην μέχρι στιγμής πορεία του Απόλλωνα

Ο Απόλλωνας φιγουράρει αήττητος στην κορυφή του Πρωταθλήματος με 5 νίκες και 3 ισοπαλίες, στις πρώτες 8 αγωνιστικές, έχοντας μακράν την καλύτερη αμυντική γραμμή με 3 γκολ παθητικό και την 4η καλύτερη επίθεση με 16 γκολ.

Η εξαιρετική πορεία του Απόλλωνα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχει πρωταγωνιστές… ΕΞΙ πολύ σημαντικούς πρωταγωνιστές – κλειδιά!!!

Πάμε να τα δούμε 

 

Πρώτος και καλύτερος ο Σέρβος τεχνικός

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς κατάφερε με το καλημέρα να κάνει τον Απόλλωνα ομάδα. Κατάφερε να δέσει τα κομμάτια του παζλ με επιτυχία και βδομάδα με βδομάδα περνάει την δική του φιλοσοφία στους παίκτες του. Με το στόχο το μηδέν πίσω, παίζει δημιουργικό ποδόσφαιρο με υπομονή και η συνοχή των τριών γραμμών, άμυνας – κέντρου – επίθεσης ξεχωρίζει. Δύσκολα δέχεται φάσεις η ομάδα του, ενώ δημιουργεί αρκετές προϋποθέσεις και ευκαιρίες για γκολ.

Ο αρχηγός τον οδηγεί εκ του ασφαλούς

Ο Χάμπος είναι ομολογουμένως αυτός που πήρε όλους τους υπόλοιπους από το χέρι και τους οδηγεί με επιτυχία. Διανύει την καλύτερη του αγωνιστική περίοδο με την φανέλα του Απόλλωνα και είναι ο MVP των πρώτων οκτώ αγωνιστικών. Οι ποδοσφαιρικές του αρετές ξεδιπλώνονται στο χορτάρι σε κάθε παιχνίδι.

Σκοράρει και δίνει αυτό που έλειπε

Ο Μάρκες πήρε μπρος και μέχρι στιγμής δείχνει να καλύπτει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Πίττα. Σκόραρε 5 γκολ, βρίσκεται μέσα σε όλες τις φάσεις – ευκαιρίες που δημιουργεί η ομάδα του και οδηγεί την επιθετική γραμμή με ασφάλεια. Έχει αρκετά να δώσει ακόμη ο Πορτογάλος.

Ο πύργος δεν αφήνει τίποτα να περάσει 

Ο Εκπόλο είναι το κλειδί που ενώνει όλη την αμυντική γραμμή και δίνει την συνοχή στο τρόπο λειτουργίας της. Πύργος με τα όλα του. Δεν περνάει τίποτα και τα τρία γκολ παθητικό μιλάνε από μόνα τους. Ηγέτης, αμυντικός που ξέρει μπάλα και έχει πλήρη αντίληψη των οποίων φάσεων (λιγοστές) που δέχεται η ομάδα του και τις καθαρίζει με ευκολία θα λέγαμε.

Ο νέος φύλακας άγγελος 

Ο Λέουβενμπεργκ μπήκε με το καλημέρα στο πετσί της ομάδας, αν και ήρθε προς το τέλος, και έσβησε την οποία αμφισβήτηση για τον αν μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Γιοβάνοβιτς που αποχώρησε. Εκπέμπει ασφάλεια κάτω από τα δοκάρια κάτι που χρειάζεται κάθε ομάδα που διεκδικεί τίτλους. Καθοριστικός σε κάποια παιχνίδια με τις επεμβάσεις του είναι πλέον ο φύλακας άγγελος του Απόλλωνα με μόλις 3 γκολ παθητικό.

Ο “παππούς” κάνει παπάδες

Ο Βαλμπουενά στα 39 του χρόνια δίνει το κάτι παραπανώ μέχρι στιγμής στο φετινό Απόλλωνα. Πέτυχε μάλιστα δύο εξαιρετικά γκολ με εκτέλεση φάουλ. Τα λόγια είναι περιττά για τον “παππού”. Είναι το κερασάκι στην τούρτα και ένα “χρυσό” κλειδί στα χέρια του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και του Απόλλωνα.

Πέραν τούτου οι τέσσερις παίκτες – κλειδιά πέτυχαν και δημιούργησαν τα 11 από 16 γκολ που πέτυχε ο Απόλλωνας

Χάμπος – 2 ασίστ

Βαλμπουενά – 2 γκολ

Μαρκές – 5 γκολ / 1 ασίστ

Εκπολό – 1 γκολ

Ενώ ο πέμπτος, Λέουβενμπεργκ, δέχθηκε μόλις 3 γκολ.

 

Τα ΕΞΙ κλειδιά αυτά όπως αναλύσαμε οδηγούν τον Απόλλωνα και μπορούν να τον οδηγήσουν μέχρι τον Μάιο στην κατάκτηση του τίτλου.

Και να μην ξεχνούμε ότι υπάρχει ακόμη και το 7ο κλειδί που ακόμη να μπει στη κλειδαριά για τα καλά και ακούει στο όνομα Σαγκάλ (τραυματίας εδώ και καιρό). Πέτυχε 1 γκολ και μια ασίστ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy