Aπεργεί το προσωπικό – “Παραλύουν” για οκτώ ώρες τα δημόσια νοσηλευτήρια

«Παραλύουν» για οκτώ ώρες τα δημόσια νοσηλευτήρια, μετά και την απεργία που εξήγγειλαν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ, ΔΕΟΚ, ΠΑΣΥΚΙ και ΠΑΣΥΝΟ, μεταξύ των ωρών 07:00-15:00.

Xθες, οι συντεχνίες είχαν συνάντηση με τον ΟΚΥπΥ, σε μία ύστατη προσπάθεια για να αποσοβηθεί η σημερινή απεργία. Ωστόσο, οι συζητήσεις οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο, με αποτέλεσμα το προσωπικό να προχωρά κανονικά με τη στάση εργασίας.

Οι οργανώσεις καταγγέλλουν την άρνηση του ΟΚΥπΥ να προχωρήσει στη συνομολόγηση συλλογικής σύμβασης για τους εργαζομένους, οι οποίοι έχουν προσληφθεί από τον Οργανισμό από την ημέρα που έχει δημιουργηθεί.

Σύμφωνα με τον ΟΚΥπΥ, τα νοσηλευτήρια σήμερα θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας, ενώ έχουν επαναπρογραμματιστεί τα ραντεβού που έχουν επηρεαστεί.

Για την ενδεχόμενη αναστάτωση που μπορεί να προκληθεί λόγω της σημερινής απεργίας του προσωπικού, ο ΟΚΥπΥ ζητά την κατανόηση των ασθενών και των επισκεπτών του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy