Τα εγκαίνια, τα αποδυτήρια, οι τραυματισμοί, η πορεία της ομάδας και άλλα…

Τι ανέφερε για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Απόλλωνα ο Ε.Τ της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε σήμερα(18/10) ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα εγκαίνια της μπουτίκ στο «Αλφαμέγα»: «Είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για όλους στον σύλλογο. Θα είναι μια πολύ πιο προηγμένη μπουτίκ στις προδιαγραφές μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Θα είναι σύσσωμη η ομάδα, θα υπάρχουν χώροι ψυχαγωγίας για του νεαρούς φίλους. Θα υπάρχει φαγητό και μουσική. Τα εγκαίνια θα είναι από τις 17:00 μέχρι τις 20:00».

Για τα αποδυτήρια στο «Αλφαμέγα»: «Εκσυγχρονίσαμε τα αποδυτήρια στο γήπεδο, είναι εντυπωσιακά. Θα τα έχουν στη διάθεση τους οι ποδοσφαιριστές από την ερχόμενη βδομάδα».

Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Θεωρούμε ότι δεν έχουμε πετύχει κάτι. Θεωρώ ότι έχουμε εισέλθει στη σωστή κατεύθυνση. Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν. Αυτό το οποίο μας ικανοποιεί είναι ότι η ομάδα δίνει ελπίδα και προοπτική».

Για τον Δημητρίου: «Υπάρχει ένα πρόβλημα εκεί στον κωλικό του νεφρού. Δεν προπονήθηκε χτες και θα δούμε σήμερα πως είναι ακριβώς η κατάσταση».

Για τον Σαγκάλ: «Είχε υποστεί ωστικό οίδημα στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Ανεβάζει ρυθμούς καθημερινά. Προσπαθούμε να του δώσουμε όλο τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται για να μην υπάρχει κίνδυνο υποτροπής. Ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί πολύ μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος».

Για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΖ: «Θα έχουμε το πέταλο. Εάν το εξαντλήσουμε η ΑΕΖ είναι διατεθειμένη να μας παραχωρήσει επιπλέον εισιτήρια. Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη έξοδος την Κυριακή».

Για το option αγοράς του Μάρκες: «Να μεγαλώσει το δείγμα και να είστε σίγουροι ότι είναι να γίνει θα γίνει. Όταν το δείγμα μεγαλώσει, ο πρόεδρος θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα».

Για τον Κρμεντσικ : «Είχε μυϊκό πρόβλημα. Θα πάρει κι αυτός τον χρόνο του».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy