Πέδρο Μάρκες: Πήρε το βραβείο του MVP και δήλωσε…

Οι δηλώσεις του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα στον αγώνα με τη Δόξα

Ο Πέδρο Μάρκες παρέλαβε το βραβείο MVP Stoiximan της εβδομάδας, μετά και το χατ-τρικ που πέτυχε στον αγώνα με τη Δόξα. Στο πλαίσιο αυτού ο Πορτογάλος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Απόλλωνα.

Τι ανέφερε:

“Το να παραλάβω το βραβείο MVP Stoiximan είναι πολύ σημαντικό επειδή σημαίνει ότι η δουλειά μου έχει ανταμειφθεί, σε αυτή την περίπτωση με το βραβείο και με τα τέρματα αλλά και με τι νίκη που είναι το σημαντικότερο. Νομίζω το καλύτερό μου γκολ σε εκείνο το παιχνίδι ήταν το τρίτο γιατί η πάσα προς εμένα ήταν πολύ καλή και ο συγχρονισμός τέλειος. Κάνοντας το χατ-τρικ, νομίζω ότι όλα αυτά τα στοιχεία μαζί έχουν αντίκτυπο στο τέρμα σε σχέση με τα άλλα.

Γνωρίζουμε ότι τα εκτός έδρας παιχνίδια εδώ είναι πολύ δύσκολα, ειδικά τώρα που είμαστε στην πρώτη θέση, ξέρουμε ότι είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους. Οι αντίπαλοι μας σέβονται και ξέρουν ότι δεν θα έχουμε εύκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy