Δηλώσεις Τιμούρ Κετσπάγια και Ανδρέα Καρώ για τον αγώνα με τη Νορβηγία(video)

Ο προπονητής της Εθνικής μας Τιμούρ Κετσπάγια και ο ποδοσφαιριστής Ανδρέας Καρώ μίλησαν σε συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με τη Νορβηγία.

Ο προπονητής της ομάδας μας τόνισε την ανάγκη η ομάδα μας να παρουσιάσει βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσει βαθμολογικό όφελος απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Νορβηγία.

“Πρέπει να δώσουμε περισσότερα ως ομάδα από ότι κάναμε στους προηγούμενους αγώνες. Μόνο σε ένα παιχνίδι ανταποκριθήκαμε μέχρι στιγμής. Παίζουμε στην έδρα μας και θα έρθει πολύς κόσμος. Είναι θετικό γιατί πρώτη φορά θα έχουμε τόσο κόσμο δίπλα μας. Είναι καλή ομάδα η Νορβηγία, αλλά είμαστε κι εμείς καλή ομάδα, έχουμε καλούς παίκτες και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα” δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κετσπάγια.

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Καρώ δήλωσε:

“Ξέρουμε πολύ καλά πως δεν είχαμε μέχρι στιγμής την πορεία που θα θέλαμε.Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα όπως η Νορβηγία, όμως αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμολογικό κέρδος”.

Δείτε το video της συνέντευξης τύπου της Εθνικής μας. 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy