Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια… για τον Χρήστο

Οριστική πλέον η συμφωνία και ο Χρήστος Χαραλάμπους θα είναι ο νέος προπονητής της Καρμιώτισσας

Δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του ο Χρήστο Χαραλάμπους και έτσι μετά την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίαςτου με την ΑΕΛ επιστρέφει στον πάγκο της Καρμιώτισσας.

Τον θέλουν και τους θέλει…

Η συμφωνία είνα οριστική και έτσι ο Χρήστος αποτελεί πλέον τον νέο κόουτς των “πορτοκαλί” οι οποίοι ευελπιστούν σε ανάκαμψη. Ο ίδιος γνωρίζει τα κατατόπια και θέλει να αρπάξει τη νέα ευκαιρία που του δίνετε από τα μαλλια, έχοντας μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση που είναι η αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας της Καρμιώτισσας και η έξοδος της από περιπέτειες και μπελάδες.

Ήδη γνωρίζει κατα πολύ το ρόστερ της ομάδας κάτι που α τον βοηθήσει στη μεγάλη προσπάθεια και δύσκολη που θα κάνει. Μαζί του θα είναι και ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του που θα εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή, Χαραλαμπος Πιττάκας. Ήδη οι δυο τους βρίσκονται στην προπόνηση της Καρμιώτισσας για να γνωρίσουν τους ποδοσφαιριστές και να εγκλιματιστούν!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy