Μιλόγεβιτς: Τα εύσημα στο κόσμο – Τι είπε για τους παίκτες του και την διακοπή

Όλα όσα δήλωσε στη διάσκεψη Τύπου ο προπονητής του Απόλλωνα μετά την εντός έδρας νίκη (4-0) με κόντρα στην Δόξα.

Οι δηλώσεις:

“Συγχαρητήρια στην Δόξα, μια ομάδα που ψάχνεται ακόμη. Έχει καλές μονάδες αλλά ψάχνεται, θα επανέλθει. Όσο αφορά εμάς μου άρεσε αυτό που είδα. Ήθελα να δω τον χαρακτήρα των παικτών μου. Το ντέρμπι είναι ντέρμπι αλλά απέναντι σε τέτοιες ομάδες πρέπει να είσαι πολύ καλός.

Θέλαμε υπομονή στο παιχνίδι, ζήτησα κάποια πράγματα στην προπόνηση. Μπήκαμε στο παιχνίδι αποφασισμένοι. Πετύχαμε το δεύτερο γκολ και αποφύγαμε κάποια στραβά που μπορούσαν να συμβούν. Ακόμη μια φορά συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και στον υπέροχο κόσμο μας. Μας βοήθησε πάρα πολύ”.

Αν θα είναι ωφέλιμη η διακοπή γιατί η ομάδα βρίσκεται σε φόρμα: “Έχουμε διακοπή δυο εβδομάδες, να ξεκουραστούμε και έχουμε πάρα πολύ δουλειά να κάνουμε. Νομίζω θα μας βοηθήσει αυτή η διακοπή και μένα και τους παίκτες μου. Μου αρέσει να δουλεύω έχουμε πράγματα να κάνουμε. Θα δώσουμε και περιθώριο στον Σαγκάλ και στους άλλους ποδοσφαιριστές να δουμε που βρίσκονται”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy