Στηρίζουν ΠΑΣΥΚΑΦ οι “ΦΥΓΑΔΕΣ”

Επίσημη ανακοίνωση από ΠΑΝΣΥΦΙ Απόλλωνα

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοιοπαδοί του Απόλλωνα για τον αυριανό(8/10) αγώνα με τη Δόξα, ενώ σε μια άκρως ανθρωπιστική τους ενέργεια θα στηρίξουν τον έρανο που κάνει ο ΠΑΣΥΚΑΦ και καλούν όλους να συνδράμουν με ότι ο καθένας μπορεί.

Αναλυτικά:

Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,
Ξεκινώντας θα θέλαμε να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές μας που δείχνουν πως έχουν καταλάβει που βρίσκονται και βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι να κάνουν τις απαιτήσεις μας πράξεις.
Ανάλογη εικόνα απαιτούμε να δούμε και αύριο, αφήνοντας στον πάτο την ομαδούλα ενός από τους στυλοβάτες αυτής της καλοστημένης πλεκτάνης που ονομάζεται κυπριακό ποδόσφαιρο. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο!
Από την πλευρά μας δηλώνουμε παρών για άλλη μια σκληροπυρηνική 90λεπτη παράσταση. Μαζευόμαστε από νωρίς στον σύνδεσμο για το καθιερωμένο βράσιμο λαρρυγιών και κορυφώνουμε το πάρτι μας στην κερκίδα, δείχνοντας σε όποιο και να βρίσκεται απέναντι μας πως ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΕΣΟΣ!
Επί της ευκαιρίας αναφέρουμε πως σε συνεργασία με τον ΠΑΣΥΚΑΦ, αύριο έξω από το γήπεδο πριν τον αγώνα μεταξύ 17:30-19:00, δικά μας παιδιά θα πωλούν λαχνούς εισφοράς από €2. Χρέος όλων μας να στηρίξουμε συλλογικά την προσπάθεια για ενίσχυση του έργου του προς τους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας.
ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΦΥΓΑΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ
ΥΓ. Καλό παράδεισο Πάνο, κουράγιο στην οικογένεια..
ΥΓ. Καραβίδα πιονάκι στον πάτο μια ζωή ρε @@@@@@.
ΟΛΟΙ ΑΣΠΡΑ – ΟΛΟΙ ΚΑΣΚΟΛ – ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy