Σπιλέφσκι: “Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας, επιθετικά, θα πάμε για θετικό αποτέλεσμα”

Δηλώσεις από τον προπονητή του Άρη και τον ποδοσφαιριστή Μόργκαν Μπράουν πριν τον αγώνα με τη Ρέιντζερς

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διάσκεψη Τύπου του προπονητή του Άρη Αλεξέι Σπιλέφσκι, ενόψει του αυριανού(5/10) αγώνα με την Ρέιντζερς για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Θα αγωνιστούμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα με πολλούς τίτλους. Εγώ δεν έχω σκοράρει τόσα πολλά γκολ όσοι είναι οι τίτλοι της Ρέιντζερς. 70% της ομάδας που έπαιξε στον τελικό είναι εκεί. Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας, επιθετικά, θα πάμε για θετικό αποτέλεσμα. Ανυπομονώ για το αυριανό παιχνίδι. Η Ρέιντζερς είναι στα χαρτιά το φαβορί αλλά το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, μπορεί ο καθένας να κερδίσει τον οποιοδήποτε. Πιστεύω στους παίκτες μου, δεν έχουμε κάτι να χάσουμε. Είναι επικίνδυνο το ότι έχει αλλάξει ο προπονητής, αλλά εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό”.

 

Από πλευράς ποδοσφαιριστών ο Άρης εκπροσωπήθηκε με τον Μόργκαν Μπράουν ο οποίος ανέφερε, ” γνωρίζουμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Ρέιντζερς, θα την σεβαστούμε αλλά δεν θα την φοβηθούμε. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Έζησα ένα χρόνο στη Σκωτία και γνωρίζω την ομάδα”.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy