Λιάσος Λουκά: “Δίκαιη νίκη της Πάφου, θα πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα μας”

Δηλώσεις από τον προπονητή της ΑΕΖ μετά τη σημερινή ήττα από την Πάφο με 4-1

Διαβάστε τι ανέφερε ο προπονητής της ΑΕΖ. Λιάσος Λουκά στη Διάσκεψη Τύπου μετά τη σημερινή(2/10) ήττα με 4-1 από την Πάφο.

“Συγχαρητήρια στην Πάφο για τη δίκαιη νίκη της. Μπήκαμε στο γήπεδο για να αναδείξουμε τη ποιότητα μας και επιθετικά. Αποσυντονιστήκαμε μετά το όμορφο γκολ του Βαλακάρι. Σκόραρε κι άλλα γκολ η Πάφος. Μετά μειώσαμε και θεωρώ μπορούσαμε να κλέψουμε κάτι στη τελευταία φάση του πρώτου μέρους με τον Κάστρο αλλά και στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου. Σε αυτές τις δύο ευκαιρίες μπορούσαμε να κάνουμε το 3-2 και να διεκδικήσουμε κάτι από το παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι τα τελευταία 15 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και τα πρώτα 25 του δευτέρου. Θεωρώ όμως ότι η Πάφος συνολικά πήρε δικαιωματικά τη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που προσπάθησαν να επανέλθουν απέναντι σε τόσο καλή ομάδα”.

Για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας που δίνει έμφαση στην επίθεση: “Η ομάδα μας είναι καινούργια, παίζει ποδόσφαιρο και μας αρέσει αυτό που βλέπουμε. Ζητούμενο είναι να είμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι και να παίρνουμε βαθμούς. Θέλουμε να δώσουμε το μήνυμα στους παίκτες μας ότι πάμε για να κερδίζουμε. Θέλουμε να κάνουμε επιθέσεις . Οι παίκτες μας να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να επιτίθενται”.

Για το τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα: “Σίγουρα έχουμε τη χειρότερη άμυνα και πρέπει να το δούμε. Είναι ευθύνη δική μου και του σταφ και θα το δούμε κι αυτό το κομμάτι. Όμως θέλουμε να παίζουμε επιθετικά και να δίνουμε ελευθερία στους ποδοσφαιριστές”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy