Ο “εφιάλτης” του πρώτου ημιχρόνου, παρά την προσπάθεια στο δεύτερο έφεραν την ήττα!

Την ήττα δέχθηκε η ΑΕΛ από την Ανόρθωση με 3-1. Στα γκολ των Γκερέρο, Καστέλ και Τιουνέ "απάντησε" μόνο ο Μόρσει

Το εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο με τα δύο γκολ που δέχθηκε, τις δύο αναγκαστικές αλλαγές που είχε και τη κόκκινη κάρτα του Φιλίπποβιτς, δυσκόλεψαν πολύ το έργο των “γαλαζοκίτρινων” να πάρουν κάτι από το παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση. Η προσπάθεια έγινε, η μείωση του σκορ με τον Μόρσει ήρθε αλλά δεν αρκούσε για να δώσει βαθμολογικό κέρδος στην ΑΕΛ που δέχθηκε την ήττα από την Ανόρθωση με 3-1!

Α΄ ημίχρονο:

Ένα πολύ γεμάτο ημίχρονο αλλά και επεισοδιακό είχαμε στον αγώνα. Η Ανόρθωση μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί της ΑΕΛ με 0-2 μέχρι και το πρώτο μισάωρο του ημιχρόνου, με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Γκερέρο και γκολ του Καστέλ δύο λεπτά αργότερα. Η ΑΕΛ στάθηκε άτυχη αφού είχε δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών με τους Ντέγουεστ και Χεντί να αποχωρούν χωλαίνοντας.

Μετά τα γκολ που δέχθηκε η ΑΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει έχοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες με το δοκάρι να σταματά το σουτ του Μεντόγιεβιτς και το σουτ του Τσέρνιχ να περνά έξω. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου που ήταν 9 λεπτά λόγω των αρκετών διακοπών, Φιλίπποβιτς και Τσίκο από τις δύο ομάδες είχαν μια αψιμαχία, με τον διαιτητή μετά από τη συμβολή του VAR να αποβάλλει τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ και να δείχνει κίτρινη στον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης. Τελικά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Ανόρθωση να προηγείται με 0-2!

Β΄ ημίχρονο:

Δυνατά μπήκε η ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο μη έχοντας κάτι να χάσει και παρόλο που ήταν με δέκα ποδοσφαιριστές εντούτοις πίεσε την Ανόρθωση και κατάφερε να μειώσει στο 52΄ με τον Μόρσει και πλέον να διεκδικεί με αξιώσεις την ισοφάριση. Πολύ καλή η προσπάθεια της ΑΕΛ με αριθμητικό μειονέκτημα που κατάφερε να πετύχει γκολ στο 84΄ με τον Μακρή που ακυρώθηκε όμως ως οφσάιντ.

Όσο περνούσαν τα λεπτά η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει, όμως τα πράγματα ήταν δύσκολα αφού η Ανόρθωση είχε κάποιες αντεπιθέσεις που την δυσκόλεψαν όπως λίγο πριν το 90΄με τον Μούριελ να κρατά την ΑΕΛ στο παιχνίδι. Εννέα και πάλι τα λεπτά των καθυστερήσεων με τους γηπεδούχους να κάνουν ύστατες προσπάθειες για την ισοφάριση. Ο Μιχαήλ έσωσε την Ανόρθωση στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων σε σουτ του Τσέρνιχ. Στο τέλος των καθυστερήσεων ο Τιουνέ για την Ανόρθωση έκανε το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

 

Κίτρινες: Μόρσαι / Τσίκο, Παρούτης

Κόκκινες: Φιλίπποβιτς

ΑΕΛ: Μούριελ, Μεντόγεβιτς, Ανδρέου(46΄Μπάστος), Σρνιτς, Χέντι (Τσέρνιχ 23′), Φιλίποβιτς, Τσούκα(46΄Φραντζής), Μόρσεϊ, Μακρής, Τζάλμα, Ντέγοεστ (Σωτηρίου 13′)

Στον πάγκο: Ολιβέιρα, Κυριάκου, Φραντζής, Σωτηρίου, Μπάστος, Παπαφώτης, Μπεραχίνο, Τσέρνιχ, Σιλβέστρος, Θεμιστοκλέους, Κολιάς, Κοντινέλα.

 

Ανόρθωση: Μιχαήλ, Γουαγκέ, Γκαρθία, Κάργας, Τεχέρα, Καστέλ, Γκερέρο, Τσίκο, Τιουνέ, Κορρέα, Παρούτης.

Στον πάγκο: Πισίηας, Κεραυνός, Μαρμούκ, Κορέια, Χαραλάμπους, Γκασάμα, Αντωνίου, Ιωάννου, Τζούλιου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy