Πολύ απαιτητικές οι προπονήσεις της Μαρσέιγ: Ο Γκατούζο ρίχνει μπουνιές στους παίκτες για εμψύχωση!

Ο Τζενάρο Γκατούζο θέλει να επαναφέρει το καλό κλίμα στη Μαρσέιγ, και δεν διστάζει ακόμη και να ρίξει μπουνιές στους παίκτες του, προκειμένου να τις εμψυχώσει.

Προπονητής της Μαρσέιγ, αντιπάλου της ΑΕΚ στο Europa League, είναι εδώ και μερικές ημέρες ο Τζενάρο Γκατούζο.

Ο Ιταλός τεχνικός ανέλαβε τον σύλλογο της Μασσαλίας σε πολύ μία δύσκολη περίοδο, με το κλίμα να είναι πολύ κακό, μετά και την παραίτηση του Μαρθελίνο, αλλά και την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Ο Γκατούζο ελπίζει στο να αλλάξει άμεσα την κατάσταση, με αποτέλεσμα να είναι πάρα πολύ απαιτητικός στην προπονήσεις, ενώ δεν διστάζει να ρίξει ακόμη και μπουνιές στους παίκτες του, οι οποίες, φυσικά, είναι καθαρά για λόγους εμψύχωσης και δεν αποτελεί κάποια κίνηση που υπερβαίνει τα όρια του.

Μάλιστα, είναι κάτι που αρέσει και στους παίκτες του, καθώς θαυμάζουν το ιδιαίτερο στυλ του, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Equipe». «Από την πρώτη μέρα μας έδωσε την καρδιά του και περιμένει να κάνουμε το ίδιο», ήταν τα λόγια του Λεονάρντο Μπαλέρντι.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy