Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση με Ηροδότου

Ο Χαλκάνορας Ιδαλίου προχώρησε σε σημαντική μεταγραφική ενίσχυση με πρώην Απολλωνίστα. Απέκτησε τον 21χρονο αριστεροπόδαρο μέσο Δημήτρη Ηροδότου.

Ο Ηροδότου προέρχεται από τις ακαδημίες του Απόλλωνα. Με την ομάδα των Κ19 του Απόλλωνα μέτρησε 40 συνολικά συμμετοχές, ενώ δύο συμμετοχές κατέγραψε και με την ομάδα των Αντρών.

Τις τελευταίες 2 χρονιές ήταν στη Β’ Κατηγορία όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα των Ομόνοια Αραδίππου(2021-22) και ΠΑΕΕΚ Κερύνειας (2022-23) αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνουμε τη μεταγραφή του 21χρονου αριστεροπόδαρου Κύπριου μέσου Δημήτρη Ηροδότου.

Ο Δημήτρης προέρχεται από τις ακαδημίες του ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ. Με την ομάδα των Κ19 του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μέτρησε 40 συνολικά συμμετοχές, ενώ δύο συμμετοχές κατέγραψε και με την ομάδα των Αντρών.

Τις τελευταίες 2 χρονιές ήταν στη Β’ Κατηγορία όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα των ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ (2021-22) και ΠΑΕΕΚ Κερύνειας (2022-23) αντίστοιχα.

Καλωσορίζουμε ακόμη ένα νεαρό και υποσχόμενο Κύπριο ποδοσφαιριστή στο ΧΑΛΚΑΝΟΡΑ και είμαστε βέβαιοι πως ο κόσμος μας θα επιστρέψει φέτος μαζικά στο Χάματσος για να στηρίξει τις προσπάθειες που γίνονται ώστε ο ΧΑΛΚΑΝΩΡ να συνεχίσει να αποτελεί το πιο δημοφιλή οργανωμένο σύνολο της ευρύτερης περιοχής του Ιδαλίου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy