Θυμάστε τον Άρνο Τζουμ; Θα παίζει με Union St Gilloise U23

Μετά τον Απόλλωνα και την Νταντί... ο Καμερουνέζος αλλάζει παραστάσεις

Ο Arnaud Djoum, ο Καμερουνέζος μέσος που πέρασε από τον Απόλλωνα, εντάχθηκε στην Union St Gilloise ‘B’ μετά την καλοκαιρινή του αποχώρηση από τη Dundee United, στο Βέλγιο.

Ο Καμερουνέζος διεθνής πραγματοποίησε 17 εμφανίσεις μετά στην Νταντί Γιουνάιτεντ τον περασμένο Οκτώβριο, με το πέρασμά του να αποδεικνύεται μεγάλη απογοήτευση.

 

Ο Djoum είχε μια πολύ πιο επιτυχημένη θητεία στη Hearts, σκοράροντας 15 φορές και κερδίζοντας 18 ασίστ σε 132 παιχνίδια. Συνεργάστηκε επίσης με την Akhisar Belediyespor, την Al-Read, τον Απόλλωνα Λεμεσού, τις Βρυξέλλες, τη Lech Poznan, τη Roda JC και την Anderlecht.

Θα συνεχίσει την καριέρα του με τη δεύτερη ομάδα της Union St Gilloise, η οποία συμμετέχει στη βελγική κατηγορία 2 ACFF – τέταρτη τη τάξει κατηγορία στο Βέλγιο- και αποτελείται κυρίως από τα κορυφαία ταλέντα του συλλόγου κάτω των 23 ετών. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο σύλλογος.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy