Κέβιν Βάργκα: Χαρούμενος για το ντεμπούτο του – “Θα χρειαστώ λίγο χρόνο”

Mini τηλεφωνική συνέντευξη με τον νέο εξτρέμ του Απόλλωνα σε μέσο της πατρίδας του

Το τελευταίο μεταγαφικό απόκτημα του Απόλλωνα, ο Ούγγρος εξτρέμ Κέβιν Βάργκας μίλησε σε μέσο της πατρίδας του μετά το νικηφόρο ντεμπούτο που είχε κόντρα στην ΑΕΛ.

“Είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς μπόρεσα να κάνω το ντεμπούτο μου με μια νίκη σε ένα πραγματικό ντέρμπι ενάντια ίσως στον μεγαλύτερο αντίπαλο της νέας μου ομάδας”, ανέφερε ο Βάργκας, ενώ ποκάλυψε ότι του αρέσει η πόλη, έχει ήδη μετακομίσει σε διαμέρισμα, όπου σύντομα θα τον ακολουθήσει η σύζυγός του, Νόρα.

Ανέφερε επίσης ότι είχε να επιλέξει αν ανάμεσα σε πολλές προτάσεις όμως, “στην περίπτωση του Απόλλωνα, η έρευνα μετατράπηκε γρήγορα σε συγκεκριμένο συμβόλαιο και αυτό έδειχνε τη σοβαρότητα των προθέσεων τους. Δεν ήθελα καν να διστάσω, νομίζω ότι πήρα τη σωστή απόφαση όταν υπέγραψα εδώ, αλλά προφανώς ο χρόνος θα δείξει” είπε όταν ρωτήθηκε για την πρόταση από τον Απόλλωνα.

Κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού ο Βάργκας έκανε ατομικές προπονήσεις με τη βοηθεία ειδικού γυμναστή, όμως αυτές δεν ισοδυναμούν με κανονική προπονήση. Για το συγκεκριμένο θέμα ανέφερε ότι, “θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να φτάσω στην καλύτερη φόρμα μου. Πιστεύω ότι αυτό θα έρθει το συντομότερο δυνατό, γι’ αυτό δουλεύω καθημερινά”.

Κλείνοντας τη συνομιλία του αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα της Ουγγαρίας στην οποία θέλει να επανέλθει λέγοντας ότι, “αν η ομάδα μου είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα και πηγααίνει καλά, ίσως το προσέξει περισσότερο ο ομοσπονδιακός προπονητής, αλλά πρέπει να παίζω και τακτικά, βοηθώντας τον Απόλλωνα με γκολ και ασίστ. Αν αυτό γίνει αντιληπτό, τότε μπορεί να υπάρχει πιθανότητα να κληθώ ξανά στην εθνική ομάδα, αλλά υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy