Στο σκοτάδι βυθίστηκε ο Βόλος εξαιτίας της κακοκαιρίας

Με την τάση της ηλεκτροδότησης για πολύ ώρα να «τρεμοπαίζει» σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου, έγινε ολική διακοπή.

Στο σκοτάδι βυθίστηκε λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ ολόκληρος, σχεδόν, ο Βόλος, εξαιτίας της κακοκαιρίας Elias που «σφυροκοπά» την περιοχή.

Με την τάση της ηλεκτροδότησης για πολύ ώρα να «τρεμοπαίζει» σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου, έγινε ολική διακοπή.

Την ίδια στιγμή που οι πολίτες δοκιμάζονταν από τη σφοδρή βροχόπτωση, είχαν να αντιμετωπίσουν και τη διακοπή ρεύματος.

Με σφοδρότητα πλήττει τον Βόλο το κύμα κακοκαιρίας, μόλις 20 μέρες από τo πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας Daniel. Τεράστιος όγκος νερού πέφτει αυτή την ώρα στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου, ενώ από το πρωί και κατά διαστήματα οι καταιγίδες είναι ισχυρές.

Ο χείμαρρος Κραυσίδωνας έχει φουσκώσει επικίνδυνα και βρίσκεται στα όριά του, ενώ οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ορμητικά ποτάμια. Με μήνυμά της μέσω του 112 η Πολιτική Προστασία ενημερώνει για την απόφαση της Αστυνομίας να απαγορεύσει την κυκλοφορία στον Βόλο.

Πηγή: skai.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy