Στεπίνσκι: “”Ο στόχος είναι παιχνίδι με παιχνίδι – Είναι δύο χαμένοι βαθμοί από την πλευρα μας”

Δηλώσεις από τον σκόρερ του Άρη στη σημερινή(25/9) ισοπαλία 2-2 με Ομόνοια

Διαβάστε  τι ανέφερε ο σκόρερ των δύο γκολ του Άρη, Μάριους Στεπίνσκι μετά το 2-2 με την Ομόνοια.

“Δεν ξεκινήσαμε καλά αυτό το παιχνίδι. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή. Και πρέπει να το αλλάξουμε. Δεν ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση όμως και πάλι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Δεν μπορούμε να ξεκινάμε έτσι και να τρώμε γκολ στο τελευταία λεπτά. Δεν ξέρω πως όμως έπρεπε να κρατήσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στη Λεμεσό. Είναι δύο χαμένοι βαθμοί από την πλευρα μας. Από τη μία παλέψαμε και ήμασταν εκεί και επιστρέψαμε από το 1-0 όμως μας έλειπε κάτι και πρέπει να προπονηθούμε και να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο”.

Για τα δύο γκολ του και για τον τραυματισμό από τον οποίο επανήλθε: “Από τα πρώτα παιχνίδια νιώθω καλά δούλεψα καλά στην προετοιμασία. Και το γήπεδο θα δείξει αν θα είμαι όσο καλός ήμουν πριν τον τραυματισμό”.

Για τον στόχο του Άρη: “Ο στόχος είναι παιχνίδι με παιχνίδι. Σίγουρα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαστε πρωταθλητές και πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι, είμαστε καλή ομάδα στην Κύπρο και να φέρουμε επίσης το Κύπελλο στη Λεμεσό”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy