Yigal Becker: Κράτησε την ΑΕΖ και την έσπρωξε στην αντεπίθεση

Με τις αποκρούσεις στο πρώτο ημίχρονο έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του να αντεπιτεθεί στο δεύτερο και να πάρει μια μεγάλη νίκη

Για να κτιστεί μια ομάδα ξεκινά από τον “άσσο” και τη θέση κάτω από τα δοκάρια, μια θέση που αυτός που θα την αναλάβει θα προσφερεί σιγουριά και σταθερότητα στην αμυντική του γραμμή και όχι μόνο.

Αναμφίβολα σ΄αυτό το κομμάτι οι ιθύνοντες της ΑΕΖ Ζακακίου πέτυχαν διάνα, καθώς ο  24χρονος Ισραηλινός Yigal Becker αποδεικνύεται μέχρι στιγμής “λίρα εκατό”. Στον χθεσινό(22/9) αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ που ολοκληρώθηκε με τη μεγάλη νίκη της ΑΕΖ με 3-1, ο Becker κράτησε την ομάδα του όρθια στο πρώτο ημίχρονο, αποκρούοντας οτιδήποτε πιανόταν για να έρθει η επανάληψη και να δώσει στην ομάδα του το έναυσμα για τη νίκη.

Ναι μεν η ομάδα του δέχθηκε 13 γκολ, αλλά πάνω από τα μισά γκολ δεν πιανοντουσάν, όποιος και να ήταν τερμαατοφύλακας, απλά θυμηθείτε τα γκολ της ΑΕΛ στο 4-3 και με εξαίρεση το ματς με τον Άρη.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy