Μάγκας Λιάσος… πήρε την ταυτότητα του Όλτρα

Ο προπονητής της ΑΕΖ με μαεστρικό κοουτσάρισμα κλείδωσε τον τεχνικό της ΑΕΚ στο συρτάρι

Τεράστια νίκη για την ομάδα του Ζακακιού, δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας και πάλι τρία γκολ. Δίκαιη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ. Τα έδωσαν όλα οι παίκτες του Λιάσου Λουκά, που κέρδισε κατά κράτος την μάχη του πάγκου, παίρνοντας την ταυτότητα του προπονητή της ΑΕΚ, Όλτρα.

Ο Λιάσος κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου αν και η ομάδα του προηγήθηκε στο σκορ, με ένα υπέροχο γκολ του Ρέινολντς, είδε ότι το πλάνο του δεν λειτουργούσε όπως το ήθελε προχώρησε σε γρήγορη αλλαγή(στο 35′) βγάζοντας επιθετικό(Σιφναίο) και βάζοντας τον Σάντος, γεμίζοντας το κέντρο του. Μια κίνηση που έφερε ισορροπία στο παιχνίδι της ομάδας του, ταυτόχρονα με την αλλαγή του συστήματος.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου είδαμε μια διαφορετική ΑΕΖ, πιο απαιτητική που πήρε μέτρα στο γήπεδο και πέτυχε άλλα δύο υπέροχα γκολ με Ντιγκινί και Χατζηβασίλη (πέρασε αλλαγή στο 61′).

 

Ο Κύπριος κόουτς έκανε άψογη διαχείριση του παιχνιδιού, με άμεσες επεμβάσεις από τον πάγκο όταν έβλεπε ότι κάτι δεν λειτουργούσε όπως το ήθελε. Με μαεστρικό κοουτσάρισμα κλείδωσε τον τεχνικό της ΑΕΚ στο συρτάρι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy